ΚΑΛΑΜΑΤΑ - «BLOCK-LIVE STARS» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οι παλιότεροι το θυμούνται και το συζητάνε ακόμα σαν το club που έγραψε τη δική του ιστορία στη νυχτερινή ζωή της Καλαμάτας. Οι νεότεροι το γνωρίζουν τώρα σε καινούργια ανανεωμένη βερσιόν που φέρνει και την καινούργια πρόταση στη διασκέδαση.
Άνοιξε λοιπόν ξανά το BLOCK και συνδυάζει διασκέδαση δυο σε ένα. Μ’ άλλα λόγια club με dj και αργότερα live με πολύ ωραίο πρόγραμμα που κραταει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο κόσμος θέλει καινούργιες προτάσεις και ανταποκρίνεται, αφού σε δύσκολους καιρούς για να δώσει τον …όβολο του πρέπει πράγματι να ξέρει ότι θα διασκεδάσει.
Το επισκεφτήκαμε πρόσφατα και περάσαμε υπέροχα. Είδαμε μάλιστα και πολλούς γνωστούς. Εξ άλλου δεν θέλει και πολύ για να βρεις φίλους και όλοι μαζί μια παρέα να περάσεις υπέροχα. Από επώνυμες παρέες διακρίναμε τον πολύ γνωστό σκηνοθέτη Γιάννη Διαμαντόπουλο (είναι στην Καλαμάτα και σκηνοθετεί την καινούργια παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ) παρέα με μέλη του θιάσου. Στα πρώτα τραπέζια ο famous διακοσμητής Τάκης Βαρελάς o επιχειρηματίας Γιώργος Γκούμας, ο Πίτερ Σαραντόπουλος με νεανική παρέα και η πάντα φινετσάτη Κατερίνα Καραχάλιου.
Το BLOCK απ’ ότι φαίνεται κερδίζει το στοίχημα ακόμη μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages