Τι μαγέιρεψαν... Ντόρα Τατούλης στον μυστικό δείπνο; - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τι μαγέιρεψαν... Ντόρα Τατούλης στον μυστικό δείπνο;

Τι μαγέιρεψαν... Ντόρα Τατούλης στον μυστικό δείπνο;

Share This
Τραπέζι σε οκτώ από τους 13 Περιφερειάρχες όλης της χώρας έκανε χθες βράδυ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είχε καλέσει για φαγητό και κουβέντα στο γνωστό εστιατόριο «Ιντεάλ» στην ….Πανεπιστημίου το σύνολο των περιφερειαρχών που εξελέγησαν στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου και στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν τέσσερις προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, τρεις από την Νέα Δημοκρατία και ο ανεξάρτητος Πέτρος Τατούλης.
Συγκεκριμένα – σύμφωνα με πληροφορίες του “iefimerida.gr” έδωσαν το παρών οι εκλεγμένοι με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ Περιφερειάρχες Αττικής Γ. Σγουρός, Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς, Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, οι εκλεγμένοι με την σημαία της ΝΔ Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Γακής, Ιονίων Σπύρος Σπύρου και οι ανεξάρτητος Πέτρος Τατούλης.
Η Ντόρα Μπακογιάννη από την περίοδο που ήταν Δήμαρχος Αθηναίων είχε αναπτύξει τις σχέσεις της με την τοπική αυτοδιοίκηση και το χθεσινοβραδινό τραπέζι κινήθηκε σε θέματα αυτοδιοικητικά αλλά όχι μόνο.
Για τα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης η Ντόρα έχει μια πολύ καλή πληροφόρηση στην Ευρώπη για θέματα όπως το ΕΣΠΑ και, όπως εξήγησε στους καλεσμένους της, έχει κάθε διάθεση να βοηθήσει για να αξιοποιηθούν κονδύλια από τις Περιφέρειες.Την παράσταση έκλεψε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αν και έφτασε με σχετική καθυστέρηση επειδή ήταν προσκεκλημένος σε εκδήλωση Ποντίων τη Αθήνας. Πολύ θερμός με τη πρόεδρο της Δημοκρατική Συμμαχίας ήταν και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός ενώ με τον Πέτρο Τατούλη θυμήθηκαν τα τραπέζια που έκανα στο Ιντεαλ την δεκαετία του ’90, όταν και οι δυο ήταν ακόμα στη Νέα Δημοκρατία αλλά μονίμως στην… εσωκομματική αντιπολίτευση. Αλλά και οι Περιφερειάρχες που δεν κατάφεραν να είναι παρόντες επικοινώνησαν όλοι μαζί της και της εξήγησαν τους λόγους της απουσίας τους.
Στο τραπέζι κάθισαν επίσης ο Δημήτρης Ζαφειριάδης, υπευθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ευρωβουλευτης, και ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης του κόμματος Παύλος Καμάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages