Γκρίνια Νίκα για τις δηλώσεις Τατούλη για τα σκουπίδια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γκρίνια Νίκα για τις δηλώσεις Τατούλη για τα σκουπίδια

Γκρίνια Νίκα για τις δηλώσεις Τατούλη για τα σκουπίδια

Share This
«Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από τη γενικολογία Τατούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ως προς το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων. Αυτόνομα οι ΟΤΑ, από μόνοι τους, δεν μπορούν να δράσουν, δεν μπορούν να κάνουν διαχείριση». Την απαρέσκειά του αυτή εξέφρασε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας προχθές το βράδυ, σε παρέμβαση που έκανε στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Διαχείριση απορριμμάτων - Από την καταστροφή στον πλούτο», την οποία οργάνωσε η Δημοκρατική Αριστερά στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο «Rex».
Ο δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας δήλωσε προβληματισμένος από τη μέχρι τώρα στάση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο ζήτημα διαχείρισης των απορριμμάτων. Ωστόσο, κράτησε μια μικρή επιφύλαξη σε σχέση με την αδράνεια που φαίνεται ότι διακατέχει την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση - υποστηρίζοντας ότι οι όποιες αρμοδιότητες θα αποδοθούν στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη μετά την 1η Ιουλίου.
Κατά την άποψη του Π. Νίκα, το ουσιαστικότερο ζήτημα που πρέπει να λυθεί άμεσα είναι η χωροθέτηση της όποιας μονάδας διαχείρισης: «Το πιο σημαντικό είναι η χωροθέτηση, όλα τα άλλα θα τα βρούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages