Επιστολή Τριτέκνων προς τον Πρωθυπουργό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επιστολή Τριτέκνων προς τον Πρωθυπουργό

Επιστολή Τριτέκνων προς τον Πρωθυπουργό

Share This
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩ): ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΝΟΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 21;Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΟΜΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ, ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ;......
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΩΤΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ,ΑΚΑΔΗΜΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
-Να σταματήσει άμεσα η τιμωρία των οικογενειών με τρία παιδιά και άνω αλλά να υποστηριχθούν με σοβαρά μέτρα και όχι να περιορίζονται ή/και καταργούνται υφιστάμενα ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΡΟΪΚΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ

-Να υλοποιηθούν οι προτάσεις της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος.

-Αποτελεσματικά και με προοπτική μέτρα, χωρίς παλινωδίες και υπαναχωρήσεις, μετά από σοβαρή, ειλικρινή και πραγματική συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς με το δημογραφικό πρόβλημα και την υπογεννητικότητα.

Είναι μια υποχρέωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ προς την ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ, ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ κ.α)
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages