Πολιτικός σεισμός στην Μεσσηνία για τις 900 ημέρες αναρρωτική - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πολιτικός σεισμός στην Μεσσηνία για τις 900 ημέρες αναρρωτική

Πολιτικός σεισμός στην Μεσσηνία για τις 900 ημέρες αναρρωτική

Share This
« Κτύπημα » και στο στρατηγείο Τατούλη διότι πρόκειται για ορισμένη Αντιπεριφερειάρχη !
Σάλος έχει ξεσπάσει με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία» της Καλαμάτας που… άναψε φωτιές και σε πολιτικό σκηνικό και στο οποίο σημειωνόταν χαρακτηριστικά: «900 ημέρες αναρρωτική από υπάλληλο του ΙΚΑ». Σε αυτό υπογραμμιζόταν: « οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί της διοίκησης του ΙΚΑ ερευνούν την περίπτωση υπαλλήλου του ιδρύματος στην Καλαμάτα που έχει πάρει 900 ημέρες αναρρωτική άδεια από το 2001, εκ των οποίων οι 600 περίπου είναι οφθαλμοφανώς παράνομες…».Στις αναφορές στην συνέχεια για την συμπλήρωση φακέλων τμηματαρχών που ζήτησαν οι κεντρικές υπηρεσίες τονιζόταν: «…Βέβαια, δεν θα πρέπει να εξεπλάγησαν ιδιαιτέρως καθώς μέσες – άκρες το θέμα ήταν γνωστό, όπως κοινό μυστικό αποτελεί και ο τρόπος με τον οποίο αυτό γινόταν, αλλά και το πρόσωπο που στήριζε τον δήθεν άρρωστο υπάλληλο του ΙΚΑ».Η κατάληξη όμως του δημοσιεύματος ήταν και εκείνη που πυροδότησε τα…
υπόλοιπα: «…στην προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε περισσότερες στοιχεία για την περίπτωση – λόγω απουσίας του διευθυντή Περ. Γεωργακόπουλου σε κανονική άδεια – το μόνο που καταφέραμε να μάθουμε, από ακριτομυθίες στο χώρο εργασίας του, είναι ότι ο εν λόγω υπάλληλος φέρεται να έκανε χρήση αναρρωτικής άδειας παίζοντας ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία υποψηφίου περιφερειάρχη, με τον οποίο πολιτευόταν η σύζυγός του».
Η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου – της οποίας το σύζυγο και την ίδια φωτογράφιζε το ρεπορτάζ – να δηλώσει ξεκάθαρα πως το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη, όντας αποφασισμένη σε δηλώσεις έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Σε αυτές τόνιζε μεταξύ άλλων: «…για όσα ψευδή, συκοφαντικά, μα πάνω από όλα μικρόψυχα αναφέρει στο φύλλο της η εφημερίδα Ελευθερία, θέλω να πω, πως και πάλι θα μιλήσει η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα, η δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα με δικαίωσε πανηγυρικά, σε μια άλλη αντιδικία εις βάρος μου από την συγκεκριμένη εφημερίδα. Θέλω να πω πως οι Μεσσήνιοι πολίτες που με ξέρουν καλά και με επιβραβεύουν τόσα χρόνια και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό, ξέρουν ότι δεν χειραγωγούμαι. Ξέρουν ότι δεν υποκύπτω σε κανέναν και σε οποιοδήποτε μήνυμα υπονοεί πολιτικούς εκβιασμούς, από όπου και εάν προέρχεται αυτό το μήνυμα».
Το θέμα τώρα είναι διττό και σε πολιτικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Ως προς την πολιτική του διάσταση αξίζει να διερωτηθεί κανείς εάν οι πληροφορίες της εφημερίδας και η έρευνα που διεξήγαγαν δημοσιογράφοι της ήταν γνωστές (;) πριν από τις εκλογές, καθότι πριν από μερικές ημέρες η κα Νικολάκου ορίστηκε από τον Π. Τατούλη ως αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και ποιά θα είναι η στάση του κ. Τατούλη σε περίπτωση που θα αποδειχθεί ότι το ρεπορτάζ ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα. Ως προς το κοινωνικό επίπεδο, τώρα, προβληματισμό προκαλεί πως είναι δυνατόν να δοθεί – εφόσον ευσταθή το ρεπορτάζ – τόσο μεγάλη σε διάρκεια αναρρωτική άδεια (η οποία δεν είναι άνευ αποδοχών) σε έναν υπάλληλο διαχρονικά, από το 2001!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages