Βρέθηκε διέξοδος για τα πάρκινγκ στο Νέδοντα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Βρέθηκε διέξοδος για τα πάρκινγκ στο Νέδοντα

Βρέθηκε διέξοδος για τα πάρκινγκ στο Νέδοντα

Share This
Μια πολλή σημαντική συνεδρίαση είχε χθες, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, κατά την οποία ψηφίστηκαν και τα 28 θέματα της ημερήσιας διάταξης.Τα θέματα τα οποία κυριάρχησαν και ψήφισαν ομόφωνα ή με μεγάλη πλειοψηφία ήσαν:Η Βράβευση του συνταξιούχου υπαλλήλου του Δήμου Καλαμάτας κ. Τομόθεου Τσίχλη για τη συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά του στο Δήμο Καλαμάτας ακόμα και μετά τη σύνταξή του.

Ψηφίστηκε επίσης, η γενική κανονιστική απόφαση για τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων με την οποία επιδιώκεται η ευταξία, ο έλεγχος και η προστασία των κοινόχρηστων χώρων στην πόλη. Πολύωρη υπήρξε η συζήτηση, η οποία κατέληξε σε απόφαση εξωδικαστικού συμβιβασμού για τους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης με την Εταιρεία «ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε»….
Σε γενικές γραμμές με τον εξώδικο συμβιβασμό αποδίδονται οι χώροι στάθμευσης του Νέδοντα στο Δήμο Καλαμάτας και στην Εταιρεία δίδεται η δυνατότητα να κατασκευάσει υπόγειο χώρο στάθμευσης εμπρός από τα δικαστήρια. Τα άλλα θέματα, ήσαν υπηρεσιακού ενδιαφέροντος και την περίληψη των σχετικών αποφάσεων της συνεδρίασης θα αναρτηθεί σε τρεις (3) ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages