Ορκομωσίες και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ορκομωσίες και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ορκομωσίες και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Share This
ΣΤΙΣ 23 Δεκεμβρίου 2010 στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε η ορκομωσία 15 νέων υπαλλήλων μόνιμου νοσηλευτικού προσωπικού σύμφωνα με την προκήρυξη 7Κ/09.
Με τις σημερινές προσλήψεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας τους τελευταίους 4 μήνες ολοκληρώνεται ένας κύκλος προσλήψεων για το έτος 2010 και συγκεκριμένα 61 μόνιμοι υπάλληλοι νοσηλευτικής υπηρεσίας και 23 άτομα νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.
Στην σεμνή τελετή ορκωμοσίας παρέστη ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας καθηγητής κ. Π. Γκούμας όπου και στο σύντομο χαιρετισμό του αφού καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους εξέφρασε την βαθιά ικανοποίησή του για την πορεία των θεμάτων που αφορούν το Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Ευχάριστη έκπληξη της σημερινής διαδικασίας ήταν η παράδοση από την πλευρά του Π. Γκούμα στο Διοικητή του Νοσοκομείου Γ. Μπέζο της ειδικής άδειας λειτουργίας που απαιτείται για την έναρξη λειτουργίας του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου.
Ύστερα λοιπόν από την έκδοση της ανωτέρω άδειας το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο που χρόνια τώρα περιμένει η Μεσσηνιακή Κοινωνία θα είναι σε θέση το αμέσως επόμενο διάστημα να τεθεί σε λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages