Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάπλαση δρόμων στο κέντρο της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάπλαση δρόμων στο κέντρο της Καλαμάτας

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάπλαση δρόμων στο κέντρο της Καλαμάτας

Share This

 


Ο ηλεκτρονικός ανοιχτός διαγωνισμός άνω των ορίων, για την ανάθεση του έργου «Ανάπλαση οδών στο κέντρο της πόλης της Καλαμάτας», έχει προϋπολογισμό 6.877.080,00 €.

Με το έργο αυτό ο Δήμος Καλαμάτας θέλει να εντάξει περισσότερο πράσινο στην πόλη, να χρησιμοποιήσει περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά προκειμένου να απορροφούν την ζέστη, αλλά κυρίως να δημιουργήσει μεγαλύτερη άνεση στην προσβασιμότητα στους δρόμους παρέμβασης καθώς και να μεγιστοποιήσει την παραμονή κατοίκων και επισκεπτών στη πόλη ευνοώντας με αυτό τον τρόπο και την τοπική οικονομία.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ. Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 13/07/2023, ημέρα Πέμπτη. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί στις 19/07/2023 ημέρα Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages