Καλαμάτα: Βραβεύτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για το δυστύχημα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Καλαμάτα: Βραβεύτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για το δυστύχημα

Καλαμάτα: Βραβεύτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για το δυστύχημα

Share This

 


Το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, βράβευσε  η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, στο πλαίσιο του 16ου Πανελληνίου Επιστημονικού & Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας τιμήθηκε “για το ήθος, τον αλτρουισμό και τον επαγγελματισμό, τον οποίο επέδειξε σε όλη τη διάρκεια της αντιμετώπισης και περίθαλψης των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023

Το βραβείο παρέλαβε ο Διοικητής του νοσοκομείου Γρηγόριος Βλαχάκης,  πλαισιωμένος από την προϊσταμένη του καρδιολογικού Τμήματος  Σωτηρία Τσινίδου, την προϊσταμένη του Ορθοπεδικού Τμήματος  Κονδύλω Στεφανοπούλου και την εκπρόσωπο του Γραφείου Ποιότητας  Βασιλική Δημητρίου,  σηματοδοτώντας ότι η διαχείριση κρίσης,  απαιτεί την συνεργασία όλων των Τμημάτων.

Βραβεύτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την ανταπόκριση του στο δυστύχημα των Τεμπών

Ο κ. Βλαχάκης εκφράζοντας  τις θερμές ευχαριστίες του  σε όλους τους συμμετέχοντες, για την αναγνώριση  του έργου των νοσηλευτών του νοσοκομείου  δήλωσε «Ερχόμαστε από την καρδιά της Λάρισας. Ένα νοσοκομείο πολύπαθο όπου οι νοσηλευτές όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πέρα των δυνατοτήτων τους  και οι οποίοι υπέδειξαν ήθος, θάρρος και δύναμη ψυχής σε όλες τις δύσκολες στιγμές, που κλήθηκε να διαχειριστεί το νοσοκομείο μας  την πανδημία, το σεισμό στο Δαμάσι και πρόσφατα  το δυστύχημα των Τεμπών. Το Γ.Ν. Λάρισας είναι το νομαρχιακό νοσοκομείο της περιοχής και όλοι,  Διοίκηση-εργαζόμενοι θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες, όποτε ξανά κληθούμε από τους πολίτες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages