Ήττα στο δύσκολο αγώνα της Super League II για την Καλαμάτα, 1-2 με την Κηφισιά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ήττα στο δύσκολο αγώνα της Super League II για την Καλαμάτα, 1-2 με την Κηφισιά

Ήττα στο δύσκολο αγώνα της Super League II για την Καλαμάτα, 1-2 με την Κηφισιά

Share This

Δεν τα κατάφερε η Καλαμάτα απέναντι στην Κηφισιά και ηττήθηκε με σκορ 1-2 στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League II.
Οι παίκτες του 51χρονου Σκοπιανού έκαναν πολλά λάθη τα οποία η πρωτοπόρος του βορείου Ομίλου δεν άφησε ανεκμετάλλευτα φεύγοντας με γεμάτες αποσκευές από την μεσσηνιακή πρωτεύουσα..
Επανεκκίνηση από εκεί που είχε σταματήσει για την Κηφισιά! Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη τα βρήκε σκούρα αλλά πέρασε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-1 και συνεχίζει την τρελή της πορείας στον Β’ όμιλο της Super League 2.

Στους 34 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα των Βορείων Προαστίων που είχε λυτρωτή τον Κουϊρουκίδη, ο οποίος χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους με πέναλτι στο δεύτερο μέρος που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους. Παρέμεινε 7η με 19 η Καλαμάτα, η οποία δεν έχει νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Η Κηφισιά πήρε προβάδισμα στο 28ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Τετέι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε έναν αμυντικό της Μαύρης Θύελλας και ο Ταΐρης νικήθηκε για το 1-0 των φιλοξενούμενων. Η Καλαμάτα απάντησε στο 45+4’ με τον Πασά από τα 11 βήματα να κάνει το 1-1 και να στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 51ο λεπτό, μια παράβαση που υποδείχτηκε για ανατροπή του Τετέι από τον Ταΐρη, χωρίς να είναι ευδιάκριτο εάν υπήρξε κάτι τέτοιο. Ο Κουϊρουκίδης εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην Κηφισιά. Μάλιστα δεν πανηγύρισε το γκολ, σεβόμενος το πέρασμά του από την Καλαμάτα.


Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι απειλούσαν συνεχώς την αντίπαλη εστία με τον Τάτο να είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. Ο Παπασάββας στο 82ο λεπτό αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την Κηφισιά με 10 παίκτες, ωστόσο ούτε τότε η Μαύρη Θύελλα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να πετύχει κάποιο γκολ.

Κάπως έτσι το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την Κηφισιά να συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας και την Καλαμάτα να παραμένει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα...


Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής
Β' όμιλος
Παρασκευή (10/03)
Καλαμάτα-Κηφισιά 1-2
(45’+4’ πέν. Πασάς – 28’ Τετέι, 51’ πέν. Κουϊρουκίδης)

Σάββατο (11/03)
Επισκοπή-ΑΕΚ Β’ (14:45)
Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β’ (14:45)

Κυριακή (12/03)
Αιγάλεω-Athens Kallithea (14:45)
Ηλιούπολη-Προοδευτική (14:45)
Χανιά-Ηρόδοτος (14:45)

Δευτέρα (13/03)
Απόλλων Σμύρνης-Ιεράπετρα (14:45)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages