ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ηλεκτρικά ποδήλατα για ενοικίαση στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ηλεκτρικά ποδήλατα για ενοικίαση στην Καλαμάτα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ηλεκτρικά ποδήλατα για ενοικίαση στην Καλαμάτα

Share This

 


Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για ανάδοχο-Μέχρι 29 Μαρτίου οι προσφορές

Από το Δήμο Καλαμάτας έχει προκηρυχθεί ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάθεση του υποέργου με τίτλο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ», με προϋπολογισμό 309.863,60 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ και ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών έχει οριστεί η Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 15:00 (δείτε ΕΔΩ).

Το εν λόγω έργο αφορά την προμήθεια, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων για τον Δήμο.

Το σύστημα θα επιτρέπει την αυτόματη μίσθωση ηλεκτρικών ποδηλάτων χωρίς την παρουσία προσωπικού. Πρόκειται για προμήθεια και εγκατάσταση ενός αυτοματοποιημένου ηλεκτρονικού συστήματος που θα δίδει στους πολίτες την ευχέρεια να παραλάβουν και να χρησιμοποιήσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για όσο χρόνο επιθυμούν, επιστρέφοντάς το σε κάποιο από τα σημεία στάθμευσης τα οποία θα είναι εγκατεστημένα σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου.

Τα ποδήλατα θα τοποθετηθούν σε σταθμούς ενοικίασης και αυτόματης φόρτισής τους, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν θέσεις κλειδώματος/φόρτισης και θα επιτρέπουν τη φόρτιση των ποδηλάτων όσο αυτά είναι κλειδωμένα στον σταθμό. Το έργο περιλαμβάνει εξοπλισμό, λογισμικό και υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages