ΣΤΟ Αεροδρόμιο της Καλαμάτας για τις ελλείψεις και την επέκτασή του - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΤΟ Αεροδρόμιο της Καλαμάτας για τις ελλείψεις και την επέκτασή του

ΣΤΟ Αεροδρόμιο της Καλαμάτας για τις ελλείψεις και την επέκτασή του

Share This

Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» στην Καλαμάτα, επισκέφτηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.
Ο Δήμαρχος έλαβε ενημέρωση από την Αερολιμενάρχη Καλαμάτας Ακριβή Βλάχου. Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Συντήρησης Υποδομών Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, Πρασίνου Αναστάσιος Σκοπετέας και Καθαριότητας Γιάννης Ζαφειρόπουλος . 
 Υπήρξε συζήτηση για την υφιστάμενη κατάσταση του Αερολιμένα καθώς επίσης και για την αεροπορική κίνηση. Υπενθυμίζεται ότι σε ότι αφορά τις υποδομές, το Αεροδρόμιο βρίσκεται σε διαδικασία παραχώρησης, ενώ εκκρεμούν και οι αποφάσεις για την έκταση των 49 στρ. που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες στάθμευσης των αεροσκαφών. Όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή λειτουργία του Αεροδρομίου, συμφωνήθηκε ο Δήμος Καλαμάτας να συνεχίσει την παροχή υποστήριξης στην φροντίδα του πρασίνου, στην περαιτέρω ενίσχυση της καθαριότητας, καθώς και σε θέματα συντηρήσεων, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί από τις Υπηρεσίες του Αεροδρομίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages