Π. Στέφανος: «Είναι συλλογικό το στοίχημα να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Π. Στέφανος: «Είναι συλλογικό το στοίχημα να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία»

Π. Στέφανος: «Είναι συλλογικό το στοίχημα να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία»

Share This

 


Τη στιγμή που τα βλέμματα όλων στη χώρα είναι στραμμένα στην τεράστια τραγωδία των Τεμπών με την οργή να ξεχειλίζει, μια σειρά από σημαντικά ζητήματα ταλανίζουν την καθημερινότητα, η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολη. 
Σε αυτά, ξεδιπλώνοντας το πρόγραμμα του κόμματός του και τους δικούς του, προσωπικούς στόχους, αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Στέφανος, παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best. «Δεν υπάρχει άλλη πρόταση από αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Στέφανος ο οποίος στάθηκε στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όσα έγιναν και όσα όχι και εστίασε στα ζητήματα της κοινωνίας, της οικονομίας και φυσικά της Μεσσηνίας, κάνοντας ειδική αναφορά σε όσα πρέπει να γίνουν στον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό και τη διασφάλιση ενός καλύτερου «αύριο» για τους νέους ανθρώπους». «Είναι συλλογικό το στοίχημα να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία», είπε ο  Παναγιώτης Στέφανος που μίλησε και για τη δική του υποψηφιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages