Νικητής ο Παναθηναϊκός, 3-0 σετ την Καλαμάτα 80 ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νικητής ο Παναθηναϊκός, 3-0 σετ την Καλαμάτα 80 ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Νικητής ο Παναθηναϊκός, 3-0 σετ την Καλαμάτα 80 ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Share This

 


Το πολυαναμενόμενο ραντεβού της Καλαμάτας 80 με τον Παναθηναϊκό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην κατάμεστη έδρα των ” λύκων”, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρα του 6ου τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη, η οποία εξελίθηκε σε γιορτή του αθλητισμού σε μια ατμόσφαιρα μοναδική, απόλυτα αθλητική. Μια σάλα γεμάτη φιλάθλους που τίμησαν την μνήμη ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με πάθος και αγάπη την μεσσηνιακή πετοσφαίριση. Μια σάλα γεμάτη οπαδούς που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγαπημένος σύλλογο τον Παναθηναϊκό, και την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας τους, την Καλαμάτα 80.
ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Πριν την επίσημη έναρξη του Τουρνουά και του πολύ ενδιαφέροντα αγώνα ανάμεσα στην οικοδέσποινα ομάδα και τον περσινό πρωταθλητή της μεγάλης λίγκας, έγιναν οι απονομές σε πρόσωπα που στήριξαν και υπηρετούν ακόμη τον αθλητισμό.

Πρώτη πλακέτα δόθηκε στον Τάκη Βασιλόπουλο, πρόεδρο του Αθλητικού Φορέα του δήμου Καλαμάτας από τον Παναγιώτη Μουστάκη, μέλος του ΔΣ ΑΟ Καλαμάτα 80. Δεύτερη πλακέτα στον Καλαματιανό Γιώργο Πετρέα που φέτος φορά την φανέλα του ΠΑΟ μετά από χρόνια παρουσίας στον ΟΣΦΠ, ενώ φέρει το εθνόσημο εδώ χρόνια όντας αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας. Την πλακέτα παρέδωσε το μέλος του Δ.Σ.  του τοπικού συλλόγου Παναγιώτης Μπαστακός. Τρίτη πλακέτα στον επίσης Καλαματιανή αθλητή που διαπρέπει στα σαλόνια της Volleyleague με την φανέλα του Μίλωνα και φέτος ενώ έλαβε το χρίσμα και του διεθνή (U20). Ο λόγος για τον Αριστείδη Χανδρινό ο οποίος τιμήθηκε από τον πρόεδρο των “λύκων” Κώστα Βλάσση. Τέταρτη και τελευταί πλακέτα στον υιό του αείμνηστου Γιάννη Μπουσούνη, Δήμο, έναν άλλο πρωτεργάτη του μεσσηνιακού βόλεϊ που συνεχίζει το όραμα του πατέρα του, υπηρετώντας πια από διαφορετικό πόστο την ομάδα της πόλης, έχοντας φορέσει κατά το παρελθόν την φανέλα της (πασαδόρος).

φωτο Παν. Μουστάκης


φωτο Παν. Μουστάκης


φωτο Παν. Μουστάκης

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ 3-0, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΕΤ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80

Στα του αγώνα, το κλίμα ήταν γιορτινή. Άλλωστε μια τέτοια αναμέτρηση δεν μπορεί παρά να εξελιχθεί σε γιορτή του βόλεϊ η οποία φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Καλαμάτας όπου έντονη ήταν η παρουσία του κόσμου. Περίπου 200 φίλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν το παρών όπως επίσης η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Παναθηναϊκού Καλαμάτας.

Ο αγώνας που προηγήθηκε έγινε ανάμεσα σε ΑΟΝΣ Μίλων και Αριστοτέλη Σκύδρας  με νικητή τον Μίλωνα με 3-0 σετ (25-19, 27-25, 25-15). Ακολούθησε η αναμέτρηση της Καλαμάτας 80 με το τριφύλλι και τελείωσε με νικητή τον ΠΑΟ. Ένα εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που τις χωρίζει μια κατηγορία και έναν Παναθηναϊκό με το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη.

Το πρώτο σετ τελείωσε αρκετά εύκολα υπέρ του ΠΑΟ με 25-13 και τη διαφορά των δύο ομάδων αρκετή αισθητή.

Το δεύτερο σετ είχε πιο ανταγωνιστικο ρυθμό και χαρακτήρα. Η Καλαμάτα μάλιστα έφθασε να περνά μπροστά στο σκορ (6-9, 9-12) μέχρι το 19-16 όταν ο Κωστόπουλος σταμάτησε τρεις φορές τον Οκάμπο. Το σετ έκλεισε στο 25-19.

Στο τρίτο ο ρύθμος ήταν και πάλι δυνατός με τις δυο ομάδες να παίζουν για αρκετό διάστημα πόντο – πόντο. Το τελικό 3-0 ήθελε νικητή τον Παναθηναϊκό που επικράτησε με 25-21 και 3-0 στα σετ.

Η Καλαμάτα 80 στάθηκε ανταγωνιστική στα δυο τελευταία σετ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς για την τοπική ομάδα που ουσιαστικά “σετάρεται” από την αρχή και έχει φέτος υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών, όπου την σεζόν που πέρασε έπαιξε έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων στην κούρσα της ανόδου. ΜΙα προσπάθεια που φιλοδοξεί να συνεχίσει φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages