ΚΛΕΙΣΤΕΣ τις πόρτες στους επισκέπτες και τους συνοδούς στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΛΕΙΣΤΕΣ τις πόρτες στους επισκέπτες και τους συνοδούς στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕΣ τις πόρτες στους επισκέπτες και τους συνοδούς στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This

 


Λόγω αύξησης των κρουσμάτων και για λόγους πρόληψης της διασποράς του ιού SARS COV-2, η διοίκηση του νοσοκομείου Καλαμάτας αποφάσισε την απαγόρευση του επισκεπτηρίου σε νοσηλευόμενους ασθενείς ενώ θέτει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για  τους συνοδούς ασθενών.

Συγκεκριμένα συστήνονται αυστηρά τα κάτωθι:

1. Απαγορεύεται αυστηρά το επισκεπτήριο σε νοσηλευόμενους ασθενείς.
2. Στις κλινικές του νοσοκομείου δεν θα επιτρέπονται συνοδοί. Αν κρίνεται απαραίτητο από τον θεράποντα ιατρό, θα προσέρχεται μόνο ένας συγγενής για κάθε ασθενή, ως συνοδός, αφού έχει διενεργήσει Rapid test για την ανίχνευση του ιού SARS CoV-2 το τελευταίο 48ωρο.
3. Θα πραγματοποιείται από τους θεράποντες ιατρούς των κλινικών ενημέρωση συγγενών από τη 13.00 μ.μ. έως και τις 15.00μ.μ.  Οι προσερχόμενοι για ενημέρωση θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου και θα ελέγχονται αυστηρά από το προσωπικό φύλαξης.

Τέλος η διοίκηση παρακαλεί την συνδρομή όλων των πολιτών ώστε, όπως επισημαίνει,  να διασφαλιστεί πρωτίστως η προφύλαξη των ασθενών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages