ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ το 2ο φεστιβάλ χειροποίητης μπύρας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ  το 2ο φεστιβάλ χειροποίητης μπύρας

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ το 2ο φεστιβάλ χειροποίητης μπύρας

Share This


ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 2Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Με σύνθημα και μήνυμα «Ναι στις όμορφες εμπειρίες, Ναι στην ελληνική επιχειρηματικότητα και εξωστρέφεια. Ναι στην υπευθυνότητα. Πίνουμε πάντα υπεύθυνα!”, ξεκίνησε σήμερα με κοσμοσυρροή και καλή διάθεση στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, η δεύτερη κατά σειρά διοργάνωση του Peloponnese Beer Festival. Μπύρα, καλοκαίρι, ζεστές νύχτες, καλή μουσική και ο κόσμος θέλει διασκέδαση! Όλα αυτά μαζί αποτελούν την συνταγή της επιτυχίας και της φετινής διοργάνωσης.

Το βράδυ της Παρασκευής η παράλληλη συναυλία με το μεσσηνιακό συγκρότημα Jukebox and Friends έντυσε μουσικά το μήνυμα του Φεστιβάλ, που είναι : “Ναι στις όμορφες εμπειρίες. Ναι στην ελληνική επιχειρηματικότητα και εξωστρέφεια. Ναι στην υπευθυνότητα. Πίνουμε πάντα υπεύθυνα!”

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις αφιερωμένες στο κρασί και τη μπύρα αποτέλεσαν συνήθειο χρόνων στη χώρα μας.

Να σημειώσουμε ότι, ανάλογη επιτυχία είχε η Γιορτή Κρασιού “Διονύσια” στο Άργος, με τη συμμετοχή πολλών οινοπαραγωγών της Αργολίδας, που όμως δεν διοργανώνονται πια και ίσως θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να αναβιώσουν, καθώς συγκέντρωναν πλήθος επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages