Η ωραιότερη ορεινή διαδρομή στην Ελλάδα περνά (και) από την Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ωραιότερη ορεινή διαδρομή στην Ελλάδα περνά (και) από την Καλαμάτα

Η ωραιότερη ορεινή διαδρομή στην Ελλάδα περνά (και) από την Καλαμάτα

Share This

 



Για τους ταξιδιώτες που θέλουν να απολαύσουν ένα πραγματικά μαγευτικό τοπίο στις φετινές διακοπές τους, με… μπόλικο βουνό, υπάρχει μια διαδρομή που διεκδικεί τον τίτλο της ωραιότερης στην Ελλάδα.

Από τα πλέον μαγευτικά και ποικιλόμορφα της Ευρώπης, το ελληνικό τοπίο αποτελεί έναν πραγματικό πόλο έλξης για τον ταξιδιώτη, ντόπιο και μη. Ακόμη και αν από την «εξίσωση» βγουν τα νησιά και οι παραλίες μας η ελληνική φύση αποζημιώνει και με το παραπάνω, με τα πανέμορφα βουνά της, τα οποία προσφέρουν δροσιά και το καυτό ελληνικό καλοκαίρι και γίνονται ακόμη πιο ελκυστικά στους ταξιδιώτες τη συγκεκριμένη σεζόν.

Οι μαγευτικές ορεινές διαδρομές που μπορεί να βρει κανείς και να απολαύσει πραγματικά μοναδικές στιγμές στην ελληνική επικράτεια είναι πολλές και βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα μέρη της χώρας. Υπάρχει όμως και μία που ξεχωρίζει και θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η ωραιότερη ορεινή διαδρομή τη Ελλάδας. Ο λόγος για την παλιά εθνική οδό E82, η οποία ξεκινά από την Πύλο και φτάνει στη Σπάρτη αφού περάσει από την Καλαμάτα.

Το κομμάτι που ξεχωρίζει περισσότερο είναι εκείνο που βρίσκεται μεταξύ Καλαμάτας και Σπάρτης και αφήνει τον ταξιδιώτη να απολαύσει τι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages