ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΑ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΑ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΑ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This


Συνελήφθησαν, προχθές (11.6.2022) το βράδυ,  σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, 64χρονος και 65χρονη, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πιστόλι μετά γεμιστήρα και -50- φυσίγγια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Ιταλία με πλαστά έγγραφα

 Συνελήφθη, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 27χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών του εγγράφων, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για Μιλάνο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) Δελτίο Ταυτότητας Αλλοδαπού εκδοθέν από Γαλλικές Αρχές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages