9ο Πανελλήνιο Γηριατρικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που διεξήχθη στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 9ο Πανελλήνιο Γηριατρικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που διεξήχθη στην Καλαμάτα

9ο Πανελλήνιο Γηριατρικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που διεξήχθη στην Καλαμάτα

Share This

 


Με μεγάλη επιτυχία και απόρροια σημαντικών συμπερασμάτων πραγματοποιήθηκε το 9ο Πανελλήνιο Γηριατρικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, που διεξήχθη στην Καλαμάτα 26-29 Μαΐου στο ξενοδοχείο Filoxenia.

«Ήταν μεγάλη τιμή για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας η συμμετοχή του ιατρού μας κ. Φωτεινόπουλο Ευάγγελο ειδικότητα Ορθοπεδικός, Επιμελητής Β΄, ως Πρόεδρος στρογγυλής τραπέζης και ως εισηγητής στη διάλεξη με θέμα «Περιπροθετικά κατάγματα μηριαίου σε ηλικιωμένους».

Πρόκειται για σοβαρά κατάγματα του μηριαίου σε ασθενείς με αρθροπλαστική ισχίου ή γόνατος που όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια απασχολούν τους ορθοπεδικούς χειρουργούς.

Στη διάλεξη παρουσιάστηκαν και αρκετά περιστατικά που έχουν επιτυχώς αντιμετωπισθεί τα τελευταία χρόνια στην ορθοπεδική κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας από τους δύο ορθοπεδικούς χειρουργούς κύριο Νταβέλη Σωτήριο, Επιμελητή  Α΄ και κύριο  Φωτεινόπουλο Ευάγγελο Επιμελητή  Β΄.

Με εκτίμηση,

 

Δημήτριος Λαμπρόπουλος

Αναπληρωτής Διοικητής

Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages