Ποικίλες δράσεις στο 1ο Φεστιβάλ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ποικίλες δράσεις στο 1ο Φεστιβάλ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας

Ποικίλες δράσεις στο 1ο Φεστιβάλ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας

Share This

 


Πλούσιο το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ της Ένωσης συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλαμάτας που θα γίνει αυτό το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου στην Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ανατολικό Κέντρο (πρ. στρατόπεδο) στην Καλαμάτα.

Ποικίλες δράσεις που ξεκινούν από τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου με “εκκίνηση” από το θέατρο “Βαγόνι” και εργαστήρι από την Μαρία Σκαφιδά ηθοποιό – σκηνοθέτη, που περιλαμβάνει: παραμύθια μαζί με θεατρικό παιχνιδι για παιδιά δημοτικού, θέατρο για εφήβους, για φοιτητές, σωματική έκφραση, μυθικές και δραματικές αφηγήσεις.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα «Διαχειρίζομαι αειφορικά τα σκουπίδια μου», που θα περιλαμβάνει δραστηριότητες που θα επικεντρωθούν στην επαναχρησιμοποίηση. Ακολουθούν πολλές ακόμη εκδηλώσεις. Η αυλαία πέφτει την Κυριακή με προβολή από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη βιβλιοπαρουσίαση και κλήρωση και άλλες εκπλήξεις.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages