“Open Day” στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας την Κυριακή 22 Μαΐου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

“Open Day” στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας την Κυριακή 22 Μαΐου

“Open Day” στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας την Κυριακή 22 Μαΐου

Share This


 Ανοίγει την Κυριακή τις πύλες του για το κοινό, το Μουσικό σχολείο Καλαμάτας «Μαρία  Κάλλας» και διοργανώνει μια γιορτή γνωριμίας .

Στόχος όπως είπαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Τι λες τώρα», η  Διευθύντρια του σχολείου Τρισεύγενη Πουλοπούλου  και ο υποδιευθυντής Διονύσης Κοτταρίδης , είναι μαθητές και γονείς να γνωρίσουν ,πως λειτουργεί το σχολείο, το μοναδικό στη Μεσσηνία που συνδυάζει τα μαθήματα ενός τυπικού Γυμνασίου και Λυκείου με τη μουσική.

Εν τω μεταξύ ,οι εγγραφές, έχουν ήδη ξεκινήσει από αρχές  Μαΐου  και ολοκληρώνονται στις 31 του ίδιου μήνα. Έτσι οι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν στην πρώτη Γυμνασίου μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση, την οποία θα βρουν στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Επίσης στο σχολείο μπορούν να εγγραφούν έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις και μαθητές των υπολοίπων τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου.

Πάντως είναι μια καλή ευκαιρία την Κυριακή όσοι ενδιαφέρονται, να επισκεφθούν το σχολείο, να ξεναγηθούν στους χώρους και να μιλήσουν με καθηγητές και μαθητές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages