Μαθητές από Ισπανία, Ιταλία και Κροατία στον δήμαρχο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μαθητές από Ισπανία, Ιταλία και Κροατία στον δήμαρχο Καλαμάτας

Μαθητές από Ισπανία, Ιταλία και Κροατία στον δήμαρχο Καλαμάτας

Share This

 



Επίσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμάτας πραγματοποίησαν την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, 18 μαθητές της τελευταίας τάξης δημοτικού από την Ισπανία, την Ιταλία και την Κροατία που βρίσκονται στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus με τίτλο «Κάνοντας μικρά πράγματα με μεγάλη αγάπη» που υλοποιεί το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο (10ο) της πόλης.

Τα παιδιά που συνοδεύονταν από τους εκπαιδευτικούς τους, έγιναν δεκτά από τον Δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο, αρχικά στην αίθουσα συνεδριάσεων και στη συνέχεια στο γραφείο του, παρουσία των Αντιδημάρχων Γιώργου Φάβα, Νίκου Μπασακίδη και Μαρίας Αγγελή, της προϊσταμένης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεοφανίας Σιούτη, του διευθυντή του Πειραματικού Δημοτικού (10ου)  Γιάννη Χριστόπουλου και της υπεύθυνης του προγράμματος Αθανασίας Θεοχάρη.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας να δεχόμαστε παιδιά» είπε ο κ. Βασιλόπουλος καλωσορίζοντας τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς. Στη συνέχεια έδωσε πληροφορίες για το κτήριο του Δημαρχείου και εξήγησε τη λειτουργία των υπηρεσιών.

Να σημειωθεί ότι οι εκπαιδευτικοί έδειξαν εντυπωσιασμένοι από την Καλαμάτα, επαναλαμβάνοντας διαρκώς ότι «είναι πολύ όμορφη και αισθανόμαστε άνετα», από το φαγητό και την απλότητα των ανθρώπων της.

Χθες, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Αρχαία Μεσσήνη και αύριο μαθητές και εκπαιδευτικοί θα επισκεφτούν την Πύλο και τ’ Ανάκτορα του Νέστορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages