Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας: Εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου… για πτήσεις από τις ΗΠΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας: Εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου… για πτήσεις από τις ΗΠΑ

Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας: Εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου… για πτήσεις από τις ΗΠΑ

Share This

 


Με αφορμή την αδελφοποίηση  της  Καλαμάτας με την πόλη Lowellστην περιοχή της Βοστώνης των ΗΠΑ, η Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας θέτει ζητήματα εκσυγχρονισμού του αεροδρομίου Καλαμάτας, προκειμένου να δέχεται πτήσεις και από την Αμερική.

Σε δελτίο τύπου ο πρόεδρος Δημήτρης Καραλής αναφέρει τα εξής:

“Η αδελφοποίηση  της  Καλαμάτας με την πόλη Lowellστην περιοχή της Βοστώνης των ΗΠΑ, με έμφαση στο τρίπτυχο Πολιτισμός – Τουρισμός – Επενδύσεις αποτελεί σημαντικό βήμα προσέγγισης με την αμερικανική τουριστική αγορά και εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάγκης διεύρυνσης της ταξιδιωτικής κίνησης από χώρες με ειδικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τη Μεσσηνία . Πολύ περισσότερο που η συγκεκριμένη πόλη διαθέτει δυναμικό ομογενειακό στοιχείο στο οποίο επίσης οφείλουμε να προσανατολίσουμε τη στρατηγική μας. Με την έννοια αυτή, η Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Καλαμάτας  και προσωπικά του Δημάρχου, την οποία και στήριξε έμπρακτα με την εκπροσώπηση στη σχετική τελετή από τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ. Δημήτρη Πατριαρχέα.

Το άνοιγμα νέων και δυναμικών αγορών, όπως η αμερικανική, που με την ενίσχυση των πτήσεων προς την Ελλάδα μπορεί να αποβεί ωφέλιμη από όλες τις απόψεις, ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, είναι και αναγκαίο και ελπιδοφόρο. Ωστόσο, οφείλουμε να δραστηριοποιηθούμε και στη βελτίωση των υποδομών, όπως το αεροδρόμιο, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα προσέγγισης σε σημαντικές αγορές ενδιαφέροντος. Το έχουμε επανειλημμένα τονίσει όπως και για το οδικό δίκτυο, γιατί, πέρα από τον εκσυγχρονισμό των τουριστικών επιχειρήσεων στον οποίο , παρά τις δυσκολίες, έχουμε προχωρήσει, η προσβασιμότητα σε κάθε προορισμό αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξή του.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages