ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΥΣ του Πολιτισμού, της Παιδείας και της επιχειρηματικότητας μεταξύ Μεσσηνίας και Βασιλείου του Μαρόκου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΥΣ του Πολιτισμού, της Παιδείας και της επιχειρηματικότητας μεταξύ Μεσσηνίας και Βασιλείου του Μαρόκου

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΥΣ του Πολιτισμού, της Παιδείας και της επιχειρηματικότητας μεταξύ Μεσσηνίας και Βασιλείου του Μαρόκου

Share This

 


Συνεργασίες στους τομείς του Πολιτισμού, της Παιδείας και της επιχειρηματικότητας μεταξύ Μεσσηνίας και Βασιλείου του Μαρόκου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στο δημαρχείο της πόλης ο Θανάσης Βασιλόπουλος με τον Πρέσβη του Βασιλείου.

Το Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκε, την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, ο Πρέσβης του Βασιλείου του Μαρόκου στην Ελλάδα, Μοhammed Sbihi, συνοδευόμενος από στελέχη της Πρεσβείας και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.

Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρέσβη, μεταξύ άλλων, για την Καλαμάτα, την κατάσταση στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της, καθώς και τις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου μας. Ενημέρωση, επίσης, υπήρξε για την συμμετοχή της Καλαμάτας στην Ευρωπαϊκή Αποστολή των “100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030”.

Ο Πρέσβης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την Καλαμάτα, ενώ συζήτηση υπήρξε για μελλοντικές συνεργασίες στους τομείς του Πολιτισμού, της Παιδείας και της επιχειρηματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages