«Κτήρια – Εγκαταστάσεις» και «Ενέργεια – Περιβάλλον» στα θεματικά εργαστήρια του project «Mission Καλαμάτα» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Κτήρια –  Εγκαταστάσεις» και «Ενέργεια – Περιβάλλον»  στα θεματικά εργαστήρια του project «Mission Καλαμάτα»

«Κτήρια – Εγκαταστάσεις» και «Ενέργεια – Περιβάλλον» στα θεματικά εργαστήρια του project «Mission Καλαμάτα»

Share This

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα Θεματικά Εργαστήρια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας σύνταξης της πρότασης υποψηφιότητας του Δήμου Καλαμάτας στο δίκτυο των 100 έξυπνων και κλιματικά ουδέτερων πόλεων έως το 2030.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (22/11) πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αντικείμενο «Κτήρια –  Εγκαταστάσεις» και «Ενέργεια – Περιβάλλον», στην αίθουσα συνεδριάσεων «Χρ. Μαλαπάνης», στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Θεματικού Εργαστηρίου υπήρξε -μεταξύ άλλων- παρέμβαση από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, ο οποίος και αναφέρθηκε στην έως τώρα προετοιμασία από την πλευρά του Δήμου καθώς και στους στόχους που έχουν τεθεί.

Επίσης, μεταξύ των πολλών άλλων, αναφορές υπήρξαν για το Σχέδιο Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια και το Κλίμα (ΣΔΑΕΚ) του Δήμου Καλαμάτας και το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ), με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από τους συντονιστές και τους εισηγητές των θεματικών ενοτήτων, καθώς επίσης και από πανεπιστημιακούς και πολίτες.

Επόμενο θεματικό εργαστήρι έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:30, στο ιστορικό Δημαρχείο της Καλαμάτας με αντικείμενο «Κυκλική οικονομία και ∆ιαχείριση Αποβλήτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages