Ακαδημία Γονέων από το Δήμο Καλαμάτας για τον γονικό ρόλο - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

Ακαδημία Γονέων από το Δήμο Καλαμάτας για τον γονικό ρόλο

Ακαδημία Γονέων από το Δήμο Καλαμάτας για τον γονικό ρόλο

Share This

 


Στις διαρκείς προκλήσεις ενός απαιτητικού και σύνθετου γονικού ρόλου, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικο-οικονομικές και υγειονομικές συνθήκες, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ του Δήμου Καλαμάτας δημιουργείται με σκοπό την ενημέρωση, εκπαίδευση, στήριξη και ενδυνάμωση του ρόλου αυτού. Η θεματολογία των μηνιαίων συναντήσεων άπτεται ζητημάτων που σχετίζονται με την υγεία, την ανάπτυξη, τη συμπεριφορά και τις σχέσεις τόσο σε οικογενειακό όσο και σε σχολικό πλαίσιο.

Η υλοποίηση του προγράμματος: «Από το Α έως το Ω: μια Ακαδημία Γονέων» στο Δήμο Καλαμάτας αποτελεί επισφράγιση της συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας με την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Πρόκειται για οκτώ (8) δίωρες (18:15-20:00) διαδραστικές συναντήσεις γονέων με ειδικούς, τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα, από τον Οκτώβριο έως το Μάιο.

Ο σχετικός σύνδεσμος παρακολούθησης και το θέμα της συνάντησης θα αναρτώνται νωρίτερα από την ημερομηνία διεξαγωγής στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας και μετά το πέρας κάθε συνάντησης θα πρέπει να  συμπληρώνεται μια  σχετική φόρμα αξιολόγησης.

Μετά το πέρας των συναντήσεων υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης παρακολούθησης, για όποιον γονέα το επιθυμεί, αρκεί να το δηλώσει στην φόρμα εγγραφής.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 27213-60652 και 27213-60644.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Συνάντηση Ακαδημίας Γονέων – 10 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages