Οι παραγωγοί σταφίδας από την Πελοπόννησο βγήκαν στους δρόμους - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οι παραγωγοί σταφίδας από την Πελοπόννησο βγήκαν στους δρόμους

Οι παραγωγοί σταφίδας από την Πελοπόννησο βγήκαν στους δρόμους

Share This


 Το κύριο ζήτημα που οδηγήθηκαν εδώ είναι οι χειρισμοί του Υπουργού Σπήλιου Λιβανού γύρω από την κατάσταση που έχει φέρει σε κατάρρευση το προϊόν… Αλλά και οι… τακτικισμοί του -μάλιστα χθες έφθασε στο παρά… ένα να μιλά για πρόταση απόσυρσης αποθεμάτων όταν το ίδιο το έχει παραδεχτεί εδώ και μήνες και δεν έκανε κάτι (δείτε εδώ)- που έχουν προκαλέσει αυτά τα… αδιέξοδα και έχουν οδηγήσει σε απόγνωση χιλιάδες οικογένειες.

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΤΑ ΛΙΒΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Η απάντηση των αγροτών δυναμική και μάλιστα ιδιαίτερα ηχηρή. Οι παραγωγοί σταφίδας από την Πελοπόννησο βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν στην Αθήνα για τα αυτονόητα, που αυτά τα αυτονόητα, είχε παραδεχθεί και ξανά… δεσμεύτηκε πάλι χθες ο Σπήλιος Λιβανός. Όμως, το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο… Δριμύ κατηγορώ για αυτές τις πρακτικές της αδράνειας και τις σκοπιμότητες που εξυπηρέτησαν στην παρέμβαση του προέδρου της Παναιγιαλείου στην τηλεόραση BEST.

Εικόνες από το Σύνταγμα στο σημείο που συγκεντρώθηκαν οι παραγωγοί και διαδήλωσαν δυναμικά με κεντρικό σύνθημα “Διώξτε τώρα το Λιβανό”. Ο Λιβανός που τα έκανε… Λίβανο και οδήγησαν χιλιάδες παραγωγών στην Αθήνα μαζί με τις οικογένειές τους…

“ΑΠΟΒΑΣΗ” ΤΩΝ ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ “ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ”

   

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!! ΜΑΤ, ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η “ΑΥΡΑ” ΓΙΑ ΝΑ… ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Πρωτοφανές το γεγονός πως έχουν χρησιμοποιήσει διμοιρίες των ΜΑΤ, Αστυνομικούς μέχρι και την “Αύρα” για να αποκόψουν τους παραγωγούς από το μεταβούν στο Μέγαρο Μαξίμου και να παραδώσουν το ψήφισμά τους στον Πρωθυπουργό.

 

  

Εικόνες από τους παραγωγούς από τη Μεσσηνία και την προσυγκέντρωσή τους

Την ίδια ώρα με τους Πελοποννήσιου και οι Κρήτες πραγματοποίησαν «απόβαση» στην Αθήνα και έχουν ως επίκεντρο το ΥΠΑΑΤ διαμαρτυρόμενοι για τους χειρισμούς Λιβανού, και, τις περικοπές στις επιδοτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages