Αναμνηστικά τετράδια με τους ήρωες του Δήμου Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Αναμνηστικά τετράδια με τους ήρωες του Δήμου Μεσσήνης

Αναμνηστικά τετράδια με τους ήρωες του Δήμου Μεσσήνης

Share This

 


Αναμνηστικά τετράδια με τους ήρωες του Δήμου Μεσσήνης που έχει εκδώσει με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την ελληνική Επανάσταση διένειμε σε μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Εύας ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Μπάμπη Μακρή και τον πρόεδρο της Κοινότητας Εύας, Γιάννη Καλύβα.

Μιλώντας ο δήμαρχος στους μαθητές, είπε ότι το τετράδιο είναι αναμνηστικό, και περιέχει πληροφορίες για τους τοπικούς μας ήρωες και την ιστορία του τόπου. Ανέφερε ότι η έκδοση των επετειακών τετραδίων ανήκει στις ευρύτερες δράσεις που έκανε η Δημοτική Αρχή στη διάρκεια του 2021 και προέτρεψε τους μικρούς μαθητές να αναζητούν πληροφορίες για την τοπική ιστορία. Εξέφρασε επίσης τη συγκίνησή του που ξαναμπήκε σήμερα στην αίθουσα από την οποία ξεκίνησε ως μαθητής της Α΄ Δημοτικού.

Ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τη διευθύντρια του σχολείου Πετρούλα Γεωργοπούλου για τους υγειονομικούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας και την προσαρμογή των μαθητών σε αυτούς, για θέματα που απασχολούν το σχολείο, κ.ά. Η κα Γεωργοπούλου, σημείωσε ότι η εκπαιδευτική διαδικασία συνεχίζεται στο σχολείο χωρίς προβλήματα, εκτιμώντας ωστόσο ότι το προηγούμενο διάστημα της καραντίνας που οι μαθητές ήταν εκτός σχολικού χώρου, δημιουργήθηκε χαλαρότητα και δυσκολίες προσαρμογής.

Ακολούθως ο κ. Αθανασόπουλος επισκέφθηκε και την αίθουσα του νηπιαγωγείου Εύας όπου συνομίλησε με τη νηπιαγωγό Χριστίνα Πέμα και την ενημέρωσε ότι άμεσα θα ξεκινήσει η κατασκευή τουαλέτας του νηπιαγωγείου.

Τέλος, ο δήμαρχος είπε στην διευθύντρια του σχολείου ότι η Δημοτική  Αρχή και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, είναι στη διάθεση του σχολείου για ότι χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages