Με μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή επίσκεψη του Αν. Υπουργού Εσωτερικών στη Μεσσήνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Με μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή επίσκεψη του Αν. Υπουργού Εσωτερικών στη Μεσσήνη

Με μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή επίσκεψη του Αν. Υπουργού Εσωτερικών στη Μεσσήνη

Share This

 


Με μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή επίσκεψη του Αν. Υπουργού Εσωτερικών στη Μεσσήνη. Ο Στέλιος Πέτσας συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο παρουσία των βουλευτών και αυτοδιοικητικών παραγόντων.

Αρχικά ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος έθεσε τα ζητήματα που τρέχουν και τα αιτήματα που υπάρχουν, με έμφαση στη χρηματοδότηση με 4 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, μια παρέμβαση που ξεκινά και αφορά γύρω στα 50 χιλιόμετρα.
«Πέρα από το ότι Δήμος μας κοιτάει προς τη θάλασσα και η ενδοχώρα είναι εκείνη που ζει το δήμο μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασόπουλος και στάθηκε παράλληλα και στα όσα έρχονται μέσα από το Πρόγραμμα Α. Τρίτσης «ένα χρήσιμο εργαλείο στο οποίο θα καταθέσουμε και άλλες προτάσεις»πρόσθεσε ο δημαρχος Μεσσήνης στεκόμενος και στο αίτημα για τον βιολογικό του Πεταλιδίου.
«Νιώθω σαν το σπίτι μου» είπε ο κ. Πέτσας ξεκινώντας από την παρέμβαση για το δημοτικό στάδιο «ένα έργο που αλλάζει την όψη του αθλητισμού στην περιοχή», στεκόμενος στην συνέχεια στην παρέμβαση στην αγροτική οδοποιία αλλά και στις διεκδικήσεις για τα πολιτιστικά έργα στην περιοχή με έμφαση στο φιλοσοφικό κέντρο που περνά στην επόμενη επιτροπή αξιολόγησης και τονίζοντας επίσης το μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις διεκδικήσεις για την περιοχή.
Μια ωστόσο σημαντική δέσμευση είχε να κάνει με τον Βιολογικό του Πεταλιδίου έργο της τάξης των 16,5 εκατ. ευρώ που σίγουρα θα ενταχθεί μέσα στο Νοέμβριο.
Ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών τέλος προχώρησε σε μια έκκληση και παρότρυνση για τη θωράκιση της υγείας και τον εμβολιασμό απευθυνόμενος προς τους πολίτες.
«Όπου δεν υπάρχει απορρόφηση το έργο θα απεντάσσεται» έστειλε το μήνυμα στο τέλος στο πλαίσιο της όλης συζήτησης ο κ. Πέτσας αναφέροντας πως «για πρώτη χρόνια έχουμε τόσα πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία διαθέσιμα αυτό που χρειαζόμαστε είναι ώριμες μελέτες και διάθεση από την αυτοδιοίκηση να τρέξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages