Ενίσχυση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας σε Αξιωματικούς ΛΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ενίσχυση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας σε Αξιωματικούς ΛΣ

Ενίσχυση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας σε Αξιωματικούς ΛΣ

Share This

 



Αφενός η καταγραφή των προβλημάτων προκειμένου να αναδειχθούν και να επιδιώξουμε να επιλυθούν και αφετέρου η ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα τρέχοντα θέματα και τις εξελίξεις σχετικά με αυτά παρείχαν τα στελέχη της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κατά τις επισκέψεις τους σε Λιμενικές Αρχές της Ένωσης σε Καλαμάτα και Νεάπολης Βοιών.

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της ΕΠΛΣ Νοτίου Πελοποννήσου πραγματοποίησε επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές της Ένωσης. Συγκεκριμένα κλιμάκιο της Ομοσπονδίας αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Τσιάνο Παναγιώτη, τον Αντιπρόεδρο Κουζή Βασίλειο και τον Γενικό Γραμματέα Δροσόπουλο Αλέξανδρο από κοινού με τον Πρόεδρο Καμβύση Σαράντο και μέλη του ΔΣ της ΕΠΛΣ Νοτίου Πελοποννήσου επισκέφθηκαν αρχικά το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών, την Πέμπτη 7/10/21. Εκεί όπως διαπιστώθηκε η υπηρεσία και τα στελέχη της αντικειμενικά δυσκολεύονται με τις συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί. Τα ωράρια εργασίας, που επικρατούν έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια του φιλότιμου, δεν είναι δυνατός κανένας προγραμματισμός στις άδειες του προσωπικού και είναι αδύνατο να χορηγηθούν εντός των χρονικών ορίων.

Θα πρέπει από τη Διοίκηση Προσωπικού να ληφθεί σοβαρά υπόψη η κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί και ενόψει της ανακατανομής των νέων οργανικών θέσεων ανά Λιμενική Αρχή και κυρίως των τακτικών συμβουλίων μεταθέσεων απαιτείται η ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό.

Την Παρασκευή 8/10/2021, βρέθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, όπου το επίπεδο των υπηρεσιών, που η Λιμενική Αρχή οφείλει να παρέχει απαιτεί την άμεση ενίσχυση σε Αξιωματικούς ΛΣ.

Έγινε εκτενής αναφορά στο ζήτημα της έκτασης, που έχει παραχωρηθεί εδώ και 4 δεκαετίες και η οποία θα πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος των συναδέλφων, της υπηρεσίας αλλά και της τοπικής κοινωνίας και το επόμενο χρονικό διάστημα σε συνεργασία με την Ένωση θα καταθέσουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το ζήτημα.

“Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΕΠΛΣ Νοτίου Πελοποννήσου Καμβύση Σαράντο και το Δ.Σ. της Ένωσης για την άψογη φιλοξενία, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Καλαμάτας Αντιπλοίαρχο ΛΣ Γιαννουλάτο Νικόλαο και τον Λιμενάρχη Νεάπολης Βοιών Αντιπλοίαρχο ΛΣ Μοτσάκο Θεόδωρο και κυρίως τους συναδέλφους των παραπάνω Λιμενικών Αρχών.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages