«Ποδηλατώντας την Ελλάδα»: Στη Μάνη έφτασε ο Κρητικός ποδηλάτης που διασχίζει την Ελλάδα με το ποδήλατό του - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Ποδηλατώντας την Ελλάδα»: Στη Μάνη έφτασε ο Κρητικός ποδηλάτης που διασχίζει την Ελλάδα με το ποδήλατό του

«Ποδηλατώντας την Ελλάδα»: Στη Μάνη έφτασε ο Κρητικός ποδηλάτης που διασχίζει την Ελλάδα με το ποδήλατό του

Share This

 

Το Δημαρχείο Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο ήταν η  στάση  του Παναγιώτη Μπαλολάκη, ενός ερασιτέχνη ποδηλάτη που έχει βάλει σκοπό με τη δράση «Ποδηλατώντας την Ελλάδα» να ολοκληρώσει ένα μοναδικό ταξίδι σε όλη τη χώρα με μόνο μεταφορικό μέσο το ποδήλατό του.

Αφετηρία του κ. Μπαλολάκη ήταν το  Παλιό Λιμάνι Χανίων από που ξεκίνησε στις 4 Μαΐου του 2021και φιλοδοξεί μέσα σε διάστημα 180 να καλύψει μια διαδρομή7.000 χλμπερνώντας από διάφορα μέρη της χώρας.

«Το Ποδηλατώντας την Ελλάδα πρόκειται για μία δράση με ιστορικά και τουριστικά χαρακτηριστικά», δήλωσε ο κ. Μπαλονάκης στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Ελένη Δρακουλάκου και συμπλήρωσε πως επισκέπτεται διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπου φωτογραφίζει ιστορικά μνημεία και τουριστικά σημεία.

Βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και υλικό από τη διαδρομή του κ. Παναγιώτη Μπαλολάκη σταθμό – σταθμό, μέχρι να ολοκληρώσει το ταξίδι του και να επιστρέψει πίσω στα Χανιά, απ’ όπου ξεκίνησε μέσα από τις σελίδες της δράσης σε Facebook και Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages