Επιτυχημένο Τουρνουά Ποδοσφαίρου από τα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας και Κ.Ε. Φάρις - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επιτυχημένο Τουρνουά Ποδοσφαίρου από τα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας και Κ.Ε. Φάρις

Επιτυχημένο Τουρνουά Ποδοσφαίρου από τα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας και Κ.Ε. Φάρις

Share This

 


Με επιτυχία διεξήχθη το π. Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε Φάρις το Τουρνουά Ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Ε.Π.Σ Μεσσηνίας (Κορδία). Στο τουρνουά συμμετείχαν πάνω από 200 παιδιά όλων των ηλικιών (5 έως 12 ετών) από όλα τα ΚΔΑΠ του Δήμου και της Φάρις.

Τα ΚΔΑΠ χωρίστηκαν σε 4 ομίλους, 2 όμιλοι των ηλικιών 5-9 και 2 των ηλικιών 10-12. Στο μικρό τελικό συμμετείχαν οι 2 δεύτερες ομάδες της βαθμολογίας από κάθε όμιλο και στο μεγάλο τελικό συμμετείχαν οι 2 πρώτες ομάδες βάση βαθμολογίας από κάθε όμιλο επίσης. Στις ηλικίες 5-9 πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 1ου ΚΔΑΠ, τη 2η θέση κατέλαβε η ομάδα του 10ου ΚΔΑΠ και στην 3η θέση ήρθε η ομάδα του 8ου ΚΔΑΠ. Στις ηλικίες 10-12 την 1η θέση κέρδισε η ομάδα του 1ου ΚΔΑΠ, τη 2η θέση κατέλαβε η ομάδα του 21ου ΚΔΑΠ και στην 3η θέση βρέθηκε η ομάδα του ΚΔΑΠ Βέργας.

Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις και εντεταλμένος σύμβουλος των ΚΔΑΠ, Παντελής Δρούγας.

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις ευχαριστούν για την παραχώρηση του γηπέδου την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας και ειδικότερα τον Πρόεδρο, Βασίλη Σπηλιώτη, τον σύνδεσμο Διαιτητών Μεσσηνίας για την παραχώρηση των Διαιτητών και ειδικότερα τον κ. Γιώργο Μπλάνα καθώς και το Barrio Coffee & More για την ευγενική χορηγία των νερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages