«Τι συμβαίνει με την «εξαφάνιση» των 25 προσφύγων από το Βασιλίτσι Κορώνης;» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Τι συμβαίνει με την «εξαφάνιση» των 25 προσφύγων από το Βασιλίτσι Κορώνης;»

«Τι συμβαίνει με την «εξαφάνιση» των 25 προσφύγων από το Βασιλίτσι Κορώνης;»

Share This

 


«Τι συμβαίνει με την «εξαφάνιση» των 25 προσφύγων από το Βασιλίτσι Κορώνης;». Παρέμβαση στη Βουλή και επίσημη απάντηση από τον Υπουργό Ναυτιλίας ζήτησε ο Αλέξης Χαρίτσης.

 

Με παρέμβασή του σήμερα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της της ομιλίας του στην Ολομέλεια για την τροποποίηση της σύμβασης για το λιμάνι του Πειραιά, ο βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης ζήτησε επίσημες απαντήσεις από τον παριστάμενο Υπουργό Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη για την «εξαφάνιση» 25 συνανθρώπων μας προσφύγων που έφτασαν την προηγούμενη Τετάρτη στο Βασιλίτσι Κορώνης.

O Aλ. Χαρίτσης τόνισε ότι παρά την προσπάθεια του ιδίου να λάβει ενημέρωση από το Λιμενικό δεν υπήρξε ανταπόκριση, ενώ επισήμανε τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και φωτογραφικού υλικού που υπάρχει από την άφιξη των προσφύγων στην περιοχή. Έκτοτε έχουν εξαφανιστεί και δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών για το που βρίσκονται.

Παρατίθεται το απόσπασμα της ομιλίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages