Άνοιξε ο δρόμος για την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Άνοιξε ο δρόμος για την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης

Άνοιξε ο δρόμος για την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης

Share This

 

Άνοιξε ο δρόμος για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου που αφορά στην αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου 7Χ7 στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης, με συνθετικό χλοοτάπητα τρίτης γενιάς και φωτισμό.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, εκτιμώντας τις ανάγκες της πόλης για την ύπαρξη αθλητικών χώρων προς διάθεση στη νεολαία μας, είχε θέσει το πάγιο αίτημα των αθλητικών συλλόγων στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚτΥπ Α.Ε. Αθανάσιο Γιάνναρη, το οποίο έτυχε θετικής ανταπόκρισης. Ακολούθως, η Δημοτική Αρχή, ολοκλήρωσε και υπέβαλλε άμεσα τις σχετικές μελέτες.

Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ» (ΚτΥπ Α.Ε.) στην συνεδρίασή του στις 28 Σεπτεμβρίου 2021, ενέκρινε την χρηματοδότηση του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου ποδοσφαίρου στο 1ο Γυμνάσιο Δήμου Μεσσήνης», καθώς και τη διακήρυξη των συμβατικών τευχών για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ και έχει προϋπολογισμό μελέτης 335.000 ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Κτ.Υπ. Α.Ε.» Αθανάσιος Γιάνναρης, εξουσιοδοτήθηκε προκειμένου να ορίσει ημερομηνία ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου.

«Το έργο αυτό θα δώσει ασφαλείς χώρους σε ακαδημίες ομαδικών αθλημάτων για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους. Ευχαριστούμε θερμά τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚτΥπ Α.Ε. και συμπατριώτη μας Αθανάσιο Γιάνναρη καθώς και τον πρόεδρο της εταιρείας Τιμολέοντα Κατσίπο που κατανόησαν το αίτημά μας για την ανάγκη αναβάθμισης του γηπέδου. Η Δημοτική Αρχή πιστή στις δεσμεύσεις της, δημιουργεί τις υποδομές που θα στρέψουν και θα κρατήσουν τα παιδιά μας στον αθλητισμό», σημείωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages