Ο Κώστας Αργυρόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 χρόνων! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Κώστας Αργυρόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 χρόνων!

Ο Κώστας Αργυρόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 χρόνων!

Share This

 


Ανείπωτο θρήνο για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κώστα Αργυρόπουλου.  Ο “Κόλκα”, όπως τον γνώριζαν όλοι, άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο εντελώς απροσδόκητα, σε ηλικία 36 ετών.

Το μοιραίο έγινε κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνηση της Αθλητικής Ένωσης Μάνης, όταν απροσδόκητα έχασε τις αισθήσεις του. Παράγοντες της ομάδας του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που γρήγορα τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Κώστας Αργυρόπουλος ήταν επί σειρά ετών στην πρώτη γραμμή του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου φορώντας τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας και του Μεσσηνιακού έχοντας παραστάσεις σε εθνικά πρωταθλήματα. Αρκετά χρόνια πριν είχε κρεμάσει τα παπούτσια του, λόγω προβλημάτων υγείας, και έκτοτε ασχολιόταν με την προπονητική. Τον τελευταίο καιρό ήταν βοηθός προπονητή στο πλευρό του Τάκη Δρούγα.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages