157 καθαρίστριες σε 76 σχολικά συγκροτήματα στο Δήμο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

157 καθαρίστριες σε 76 σχολικά συγκροτήματα στο Δήμο Καλαμάτας

157 καθαρίστριες σε 76 σχολικά συγκροτήματα στο Δήμο Καλαμάτας

Share This


 
Υπεγράφη την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, η απόφαση για την πρόσληψη 102 εργαζομένων καθαριότητας στα σχολεία, με συμβάσεις εργασίας ΙΔΟΧ, μερικής απασχόλησης. Είχε προηγηθεί χθες, η υπογραφή για την πρόσληψη 20 εργαζομένων καθαριότητας στα σχολεία, με συμβάσεις εργασίας ΙΔΟΧ, πλήρους απασχόλησης. Ακολουθεί η τοποθέτησή τους στα σχολεία προκειμένου να είναι όλα έτοιμα κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι φέτος, για πρώτη φορά γίνεται τοποθέτηση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού εργαζομένων καθαριότητας για την εξυπηρέτηση των αναγκών στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται ότι για το σχολικό έτος 2021-2022, στο σύνολο των σχολείων του Δήμου Καλαμάτας θα τοποθετηθούν 122 καθαρίστριες ΙΔΟΧ, 20 πλήρους και 102 μερικής απασχόλησης. Επίσης, στα σχολεία υπηρετούν 14 καθαρίστριες ΙΔΑΧ πλήρους και 21 μερικής απασχόλησης.

Τέλος ο Δήμος είναι εν αναμονή των εξελίξεων όσον αφορά τα άτομα που είχαν προσληφθεί μέσω της επείγουσας διαδικασίας λόγω Covid.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages