Νίκες και πανηγυρική πρόκριση για τον Καλαματιανό Αριστείδη Χανδρινό και τον Τριαντάφυλλο Ρεστέμη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νίκες και πανηγυρική πρόκριση για τον Καλαματιανό Αριστείδη Χανδρινό και τον Τριαντάφυλλο Ρεστέμη

Νίκες και πανηγυρική πρόκριση για τον Καλαματιανό Αριστείδη Χανδρινό και τον Τριαντάφυλλο Ρεστέμη

Share This

 


Πανηγυρική πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ20 πήραν ο Καλαματιανός Αριστείδης Χανδρινός με τον συμπαίκτη του Τριαντάφυλλο Ρεστέμη.

Το νεαρό δίδυμο χρειάστηκε να δώσει τρεις δυνατούς αγώνες στα προκριματικά της διοργάνωσης που διεξάγεται στη Σμύρνη της Τουρκίας για να πάρει το εισιτήριο για τους 32 της Ευρώπης. Η Νορβηγία η δεύτερη ομάδα που παίρνει τη πρόκριση για το κυρίως ταμπλό.

Η ελληνική ομάδα που ήταν στο νούμερο 5 των προκριματικών, στο πρώτο της παιχνίδι απέναντι στο Κόσοβο, επικράτησε εύκολα με 2-0 (21-13, 21-10) σετ και στη συνέχεια επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ (22-20, 21-14) της Ρουμανίας.

Στο τελευταίο και πιο κρίσιμο παιχνίδι, ο Αριστείδης Χανδρινός και ο Τριαντάφυλλος Ρεστέμης έπρεπε να αντιμετωπίσουν τη Φινλανδία, ομάδα στο νούμερο 3 των προκριματικών. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι, με το ελληνικό δίδυμο να κάνει την καλύτερή του εμφάνιση στη Τουρκία και με τη νίκη με 2-1 (21-19, 17-21, 15-13) σετ πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του Ευρωπαϊκού Κ20.

Πλέον, Χανδρινός και Ρεστέμης περιμένουν την κλήρωση των ομίλων για να μάθουν τους αντιπάλους τους στο κυρίως ταμπλό, το οποίο ξεκινάει την Πέμπτη 8 Ιουλίου.
Οι δυο πρώτοι αγώνες αν και το σκορ δείχνει πως τους κερδίσαμε εύκολα, καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια. Ο τρίτος αγώνας κόντρα στην Φινλανδία ήταν όπως αποδείχθηκε και ο πιο δύσκολος αλλά ενώ το σκορ ήταν αρκετά κοντά, καταφέραμε στο τέλος και χωρίς λάθη στις εύκολες ενέργειες φύγουμε νικητές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο» δήλωσε ο Αριστείδης Χανδρινός και ο Τριαντάφυλλος Ρεστέμης τόνισε:

«Αν και πρώτη μου φορά σε ευρωπαϊκό τουρνουά ζω μια πολύ μεγάλη εμπειρία και προσπαθώ να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Τα παιχνίδια ήταν αρκετά δύσκολα ειδικότερα το τελευταίο ενάντια στους Φινλανδούς. Επίσης λόγω των ορισμένων θεμάτων που συναντήσαμε στην προετοιμασία δεν είχαμε την κατάλληλη χημεία στο παιχνίδι μας. Εκτός αυτού, είμαι και εγώ πολύ χαρούμενος με την είσοδο μας στο κυρίως ταμπλό και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Κλείνοντας, το νεαρό δίδυμο ευχαρίστησε τον προπονητής τους Στάθη Χανδρινό «Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν αρκεί στον coach Στάθη Χανδρινό που αυτός ευθύνεται για αυτό το σημείο που βρισκόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages