Επίσκεψη του Πέτρου Τατούλη στο Μελιγαλά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επίσκεψη του Πέτρου Τατούλη στο Μελιγαλά

Επίσκεψη του Πέτρου Τατούλη στο Μελιγαλά

Share This

 

Στην πανηγυρική θεία λειτουργία, ανήμερα της εορτής του Προφήτη Ηλία στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, παραβρέθηκε ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης, μαζί με την Περιφερειακή Σύμβουλο Αντωνία Μπούζα και τους Χάρη Ρέκκα και Γιάννη Αργυράκη.  Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του κ.Τατούλη «πως η θρησκευτική μας παράδοση και η τήρηση των εθίμων του τόπου μας αποτελούν παρακαταθήκη και ανάχωμα στη δύσκολη συγκυρία που περνά ο τόπος» .

Ακολούθησε ανταλλαγή ευχών με τους εκπροσώπους του τοπικού κλήρου, των τοπικών Αρχών και με τους πιστούς για τη μεγάλη αυτή εορτή του Καλοκαιριού.

Ο κ.Τατούλης και οι συνεργάτες του κατά την επίσκεψη τους στο Μελιγαλά συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής και αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

Ο κ.Τατούλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το έργο της ανάπλασης πεζοδρομίων και τοπικών οδών στην πόλη του Μελιγαλά, το οποίο η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή  το ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας, με προϋπολογισμό 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο κ.Τατούλης κατήγγειλε ακόμη μία φορά τον κ.Νίκα σε ό,τι αφορά τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στο Μελιγαλά, ο οποίος είναι κτισμένος το 1830 και χρήζει αποκατάστασης.

Δυστυχώς ο κ.Νίκας απένταξε το συγκεκριμένο έργο για το οποίο είχαμε εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους, είχε δημοπρατηθεί και είχε εγκατασταθεί ακόμα και εργολάβος.

Θεωρούμε την απόφαση του να σταματήσουν οι εργασίες στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη ως πρακτική απόλυτου ρεβανσισμού και λαϊκισμού και τον καλούμε να επανορθώσει 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages