Νίκη Βόλου Καλαμάτα 2-2 τελικό.... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νίκη Βόλου Καλαμάτα 2-2 τελικό....

Νίκη Βόλου Καλαμάτα 2-2 τελικό....

Share This

 


Σε ένα χορταστικό ματς με τέσσερα γκολ κι ένα χαμένο πέναλτι Νίκη Βόλου και Καλαμάτα αναδείχθηκαν ισόπαλες.  Τα γκολ 13′, 65′ Ροχάνο κεφ & σουτ – 23′ πεν. Φελίπε, 77′ Ηλιόπουλος με σουτ . Στους 29 βαθμούς πλέον η Καλαμάτα, η Νίκη Βόλου έπιασε τη Σαντορίνη στους 17 βαθμούς.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο 13ο λεπτό η ομάδα της Νίκης Βόλου έκανε το 1-0 και βρίσκεται μπροστά σκορ του αγώνα με την Καλαμάτα για την 15η αγωνιστική  του πρωταθλήματος της Football League.

Η Νίκη Βόλου πέτυχε σημαντική νίκη επί της Σαντορίνης 2020 με τον Ροχάνο να βρίσκει πάλι δίχτυα και ξέρει ότι μια δύο ακόμα νίκες θα είναι αρκετές για να μην ανησυχεί πλέον. Υποδέχεται την πρωτοπόρο Καλαμάτα, που έχει φύγει από το Βόλο με ισοπαλία στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της, ενώ έχει να νικήσει από το Νοέμβριο του 1998. Από τότε η Νίκη έχει δύο νίκες, με τελευταία το Φεβρουάριο του 2005, και τις τρεις ισοπαλίες. Η Καλαμάτα συνεχίζει να εντυπωσιάζει αμυντικά, έχοντας δεχτεί γκολ μόνο στις δύο ήττες της, από την Καλλιθέα και την Επισκοπή. Στον πρώτο γύρο η Νίκη Βόλου είχε φύγει με το 0-0 από την Καλαμάτα.

 

Το ματς γίνεται στο γήπεδο Νεάπολης με ορισμένους φίλους των ομάδων έξωθεν του αγωνιστικού χώρου  και το γκολ ήρθε στο 13ο μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Λούκα Γκαρσία, με τον ο Ροχάνο να βρίσκει τη μπαλιά και να κάνει με κεφαλιά το 1-0 για τη Νίκη  Βόλου

Πέναλτι για την ομάδα της Καλαμάτας στο 20ο λεπτό, με αρκετές διαμαρτυρίες από τους γηπέδουχους, σε χέρι του Ροχάνο

Περίπου τρία λεπτά πέρασαν με τον Φελίπε  να αναλαμβάνει να εκτελέσει το πέναλτι ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Καλαμάτα

Διπλή αλλά χαμένη ευκαιρία με Ροχάνο για τη Νίκη στο 51΄ και 52΄

59΄ χαμένο πέναλτι του Λούκας Γκαρσία, με τα πόδια απέκρουσε σε κόρνερ ο Ταΐρης

64΄ ο Ροχάνο βρήκε ξανά τον δρόμο για τα δίχτυα και με ένα έξυπνο γκολ από κοντά με προβολή έκανε το 2-1 για τη Νίκη

Περισσότερο παθητικό ρόλο μέχρι τώρα γι ατην Καλαμάτα, με τον “κακό δαίμονα” της Καλαμάτας, τον Ροχάνο να βάζει μπροστά τους φιλοξενούμενους με ένα ακόμα γκολ.

Έχουν προηγηθεί οι αλλαγές της Καλαμάτας με τους Αλεξοπουλο, Παπατόλιο, Ηλιόπουλο και Αναστασόπουλο να έχουν περάσει στο παιχνίδι και την ελπίδα πως θα αλλάξουν κάπως τη ροή του αγώνα.

Στο 70ο λεπτό ο αγώνας στη Νεάπολη Βόλου, με τον Μαβινγκά να κερδίζει νέο φάουλ για την Καλαμάτα, από τον Ροχάνο, μπαλιά στον Κωνσταντινόπουλο, κεφαλιά του Αλεξόπουλου στην περιοχή έδιωξαν οι αμυντικοί…

Ο Ροχάνο στο έδαφος, φαίνεται να πονάει στη μέση, κίτρινη κάρτα  αντίκρισε ο Γκαλίτσιος για σκληρό φάουλ στον παίκτης της Νίκης Βόλου. Σηκώθηκε ο παίκτης των γηπέδουχων.

Το βολέ του Ηλιόπουλου μέσα απο την περιοχή στο 77΄ ισοφάρισε ξανά το παιχνίδι σε 2-2 στην πρώτη ουσιαστική φάση της Καλαμάτας στην επανάληψη του αγώνα

Στο 86ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο εισέρχεται αλλαγή ο καλαματιανός Ηλίας Πολίμος, στη θέση του Καλουτσικίδη.

Διπλή κλασική ευκαιρία χάνει η ομάδα της Νίκης με κεφαλιά -ψαράκι του Αργύρη και αμέσως μετά τη νέα ευκαιρία για τους Βολιώτες με τον Μπαλάφα , απέκρουσε ο Ταϊρης

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Νίκζας, Μάνος (Λάρισας)

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Καραγκιόζης, Καλουτσικίδης, Τσιμπούκας, Αργύρης, Μέτσε, Μπόσιο, Τζοβάρας, Μπαλάφας, Λούκας Γκαρσία, Γκονζάλες, Ροχάνο.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Γκαλίτσιος, Ευαγγέλου, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης, Μπουσμπίμπα, Μαρκόφσκι, Φελίπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages