ΣΤΗΝ 120 ΠΕΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΤΗΝ 120 ΠΕΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ 120 ΠΕΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Share This

 


Την Καλαμάτα και τις εγκαταστάσεις της 120 ΠΕΑ επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος προκειμένου να εγκαινιάσει μία πρότυπη παραθεριστική δομή στο πλαίσιο της ανάπτυξης του προγράμματος Hellenic Wings Inns. Τον Υπουργό συνόδευσε ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστη ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον Υπουργό για θέματα της αρμοδιότητάς του που αφορούν την περιοχή, σε συνέχεια της καλής επικοινωνίας και συνεργασίας που υπάρχει, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Υπουργός.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «HELLENIC WINGS INNS»

Η ανάπτυξη του προγράμματος Hellenic Wings Inns ξεκίνησε πιλοτικά στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120ΠΕΑ) στην Καλαμάτα και μελλοντικά προβλέπεται η επέκτασή του και σε άλλες Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) που υφίστανται κατάλληλοι για αξιοποίηση χώροι.

Κατά την παρούσα χρονική στιγμή, διατίθενται στην 120ΠΕΑ προς χρήση δεκαπέντε (15) δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα, με δυνατότητα φιλοξενίας τεσσάρων ατόμων [έγγαμο ζευγάρι και δύο (2) τέκνα] για παραμονή μέχρι επτά (7) διανυκτερεύσεις, ενώ υφίσταται δυνατότητα παράτασης, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Οι ένοικοι θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης όλων των λοιπών ευκολιών της Μονάδος όπως λέσχη, εστιατόριο, γυμναστήριο, θέση στάθμευσης κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages