Self test και για τους εργαζόμενους στο Δήμο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Self test και για τους εργαζόμενους στο Δήμο Καλαμάτας

Self test και για τους εργαζόμενους στο Δήμο Καλαμάτας

Share This

 


Kατόπιν εφαρμογής του νέου υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από Covid 19 – self test, όλοι οι εργαζόμενοι που απασχολούνται με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα υποχρεούται να υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο. Ο έλεγχος διενεργείται υποχρεωτικά μία (1) φορά την εβδομάδα πριν την προσέλευση του απασχολούμενου στην εργασία του, με φυσική παρουσία.

Η προμήθεια των τεστ γίνεται αυτοπροσώπως από τα φαρμακεία -δωρεάν- με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και μετά το πέρας του αυτοελέγχου (οι οδηγίες χρήσης επισυνάπτονται στο έγγραφο του φαρμακείου), ο υπάλληλος υποχρεούται να καταχωρίσει στο σύστημα το αποτέλεσμα :

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι εφικτή η καταχώρηση του αποτελέσματος στο σύστημα ή δεν υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας από το φαρμακείο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα  με το Συ.Κε.Δι.Κ (Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Κορωνοϊού Δήμου Καλαμάτας) 2721360670,  καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 π.μ. -16:00 μ.μ., προκειμένου να δοθούν περισσότερες πληροφορίες, για τη διενέργεια rapid test αλλά και τη καταχώρηση των αποτελεσμάτων στο σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages