Ο αθλητισμός στο «κρεβάτι του Προκρούστη» και της παραπληροφόρησης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο αθλητισμός στο «κρεβάτι του Προκρούστη» και της παραπληροφόρησης

Ο αθλητισμός στο «κρεβάτι του Προκρούστη» και της παραπληροφόρησης

Share This

 


Γράφει η Αντωνία Μπούζα 

Αν και η έννοια του Αθλητισμού και των ιδεωδών του, εμπεριέχει και την ευγενή άμιλλα και την ευπρέπεια, δεν ξεχνούν στην Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, εν μέσω πανδημίας και Αναστάσιμων Ευχών, την προσφιλή γι΄ αυτούς, τέχνη της συνεχούς παραπληροφόρησης , διαστρέβλωσης της αλήθειας και του προπαγανδιστικού βομβαρδισμού των πολιτών

Έτσι μετά τα συνεχή  δελτία τύπου όπου θέλησαν από την Περιφερειακή Αρχή να περάσουν στην κοινωνία ως «θρίαμβο» για την Πελοπόννησο την υπόθεση του Ράλι Ακρόπολης , ενώ δυστυχώς δεν είναι έτσι διότι ουσιαστικά χάσαμε τη διοργάνωση, είδαμε και την απέλπιδα προσπάθεια υπενθύμισης Αθλητικών έργων στη Μεσσηνία, που αφορούν όμως την περίοδο Πέτρου Τατούλη και τα οποία παρέλαβαν μελετητικά και χρηματοδοτικά έτοιμα, ενώ μερικά από αυτά ήσαν κιόλας δημοπρατημένα .

Στην  εκ νέου επίσκεψη του αρμοδίου του Αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Μαντζούνη , στη Π.Ε. Μεσσηνίας, επανελήφθη η απρέπεια του ιδίου σκεπτικού ιδιοποίησης του ενδιαφέροντος και των προπαρασκευαστικών διοικητικών ενεργειών για την υλοποίηση των αθλητικών έργων.

  Προσωπικά, έχω καταθέσει από έτους περίπου επίκαιρη επερώτηση για την πορεία των αθλητικών έργων στη Μεσσηνία, η οποία στο  «δημοκρατικό» πολιτικό όργανο της Περιφέρειας, με τη σημερινή του μορφή, δυστυχώς αποκρύφτηκε και δεν συζητήθηκε όπως και πολλά ακόμη θέματα!!!

Αφού πέρασαν 2 χρόνια απραξίας , όπου τα παραληφθέντα από τους προκατόχους τους έργα, έχουν ανακοινώσει πάνω από 5 με 6 φορές με επισημότητα η χωρίς, επανήλθαν εκ νέου, Μεγάλη των Παθών Εβδομάδα, μήπως  και καταφέρουν να παραπλανήσουν τους πολίτες..

Επειδή την τακτική άσκησης των καθηκόντων σας αγαπητοί συνάδελφοι, μέσω διαστρεβλωτικών ανακοινώσεων, δεν την επιτρέπει η δημοκρατική μας συνείδηση, ενημερώνουμε εκ νέου τους πολίτες ως έχοντες υποχρέωση .

Αναμένουμε λοιπόν κ.κ. συνάδελφοι της Περιφ. Αρχής, την επιτάχυνση των έργων που οφείλατε εντός του 1ου εξαμήνου της θητείας σας,  να έχετε ήδη ολοκληρώσει. Δηλαδή:

  1. Προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο αθλητικό κέντρο Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.
  2. Έργα αθλητικών εγκαταστάσεων Τ.Κ.Πλατύ Δήμου Καλαμάτας.
  3. Προμήθεια μεταλλικών κερκίδων, προκατασκευασμένων αποδυτήριων και ηλεκτρολογικού υλικού στο γήπεδο Τ.Κ. Ανδρούσας Δήμου Μεσσήνης.
  4. Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής λυόμενης κερκίδας στο δημοτικό γήπεδο Βαλύρας.
  5. Προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καλού Νερού/Ελαίας Δήμου Τριφυλίας.
  6. Βελτίωση – συντήρηση γηπέδου Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888.
  7. Επισκευή της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου Τ.Κ. Γαργαλιάνων Δήμου Τριφυλίας.

Ελπίζουμε επιτέλους να κατανοήσετε πως ο τρόπος του διοικείν με υπερβολές , μισές αλήθειες και ενίοτε ψέματα, δεν μπορεί να συνεχιστεί διότι προσβάλει άπαντες,  άλλωστε σε λίγους μήνες θα έχετε ολοκληρώσει το 1/2 της θητείας σας και ακόμη προσπαθείτε να παρουσιάσετε ως δικά σας, τα  έργα των προκατόχων σας, χωρίς να τα έχετε καν αρχίσει.

Χρονιάρες μέρες μάλιστα, η διαστρέβλωση της αλήθειας φαντάζει χειρότερη και επιλήψιμη.

Από πλευράς της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου, προσπαθούμε μέσω του δημοκρατικού ελέγχου να σας αφυπνίσουμε, ώστε  να προχωρήσετε επιτέλους τα έργα που περιμένει η κοινωνία και να δουλέψετε να αφήσετε κάτι πίσω σας που θα φέρει τη σφραγίδα της διοίκησής σας.

Ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και πραγματική δουλειά για τον  τόπο μας και όχι μόνο επικοινωνία .


Η Αντωνία Μπούζα είναι Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου – Υπεύθυνη Μεσσηνίας «Νέας Πελοποννήσου» – Πρώην  Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages