ΣΕ εξέλιξη οι εργασίες ενός ακόμη πάρκου στη συμβολή των οδών Παν. Καίσαρη και Βύρωνος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΕ εξέλιξη οι εργασίες ενός ακόμη πάρκου στη συμβολή των οδών Παν. Καίσαρη και Βύρωνος

ΣΕ εξέλιξη οι εργασίες ενός ακόμη πάρκου στη συμβολή των οδών Παν. Καίσαρη και Βύρωνος

Share This


Μετά την ολοκλήρωση των δυο πρώτων «πάρκων τσέπης» επί της Νέδοντος και επί της Ασκληπιού στην Καλαμάτα και ενώ είναι σε εξέλιξη οι εργασίες ενός ακόμη πάρκου στη συμβολή των οδών Παν. Καίσαρη και Βύρωνος, σειρά έχει η περιοχή της Ράχης, όπου θα κατασκευασθεί το επόμενο “μίνι” πάρκο.

Σήμερα, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος επισκέφτηκε τη γειτονιά της Ράχης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δ. Μαστραγγελόπουλο, τον ειδ. συνεργάτη – πολιτικό μηχανικό Β. Κουτραφούρη και τους μηχανικούς της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Π. Νασόπουλο και Β. Χρονόπουλο. Στην περιοχή, εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν οι εργασίες δημιουργίας νέου «πάρκου τσέπης». Πρόκειται για χώρο στη συμβολή των οδών Στενυκλάρους και Μανιακίου, έκτασης περίπου 200 τ.μ.

DSC 0740 Medium

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις εργασίες που θα ακολουθήσουν, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με κατοίκους της περιοχής.

DSC 0748 Medium

Επίσης, ο Δήμαρχος έδωσε οδηγία για άμεση αποκατάσταση φθορών αλλά και σχεδιασμό νέων παρεμβάσεων στη μικρή πλατεία επί της οδού Άριος στη γειτονιά της Ράχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages