Συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Καλαμάτας πραγματοποιείται αντικατάσταση των παλαιών αγωγών ύδρευσης με νέου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Καλαμάτας πραγματοποιείται αντικατάσταση των παλαιών αγωγών ύδρευσης με νέου

Συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Καλαμάτας πραγματοποιείται αντικατάσταση των παλαιών αγωγών ύδρευσης με νέου

Share This

 


Οι εργασίες για τη δημιουργία «πάρκου τσέπης» εξελίσσονται ομαλά επί της Βύρωνος, μεταξύ των οδών Ζουμπούλη και Π. Καίσαρη, στην Καλαμάτα. Ο δήμαρχος Καλαμάτας επισκέφθηκε χθες τη γειτονιά και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της περιοχής μετά από πολλά χρόνια, έργα που συνοδεύονται και από την αναβάθμιση των εκεί υποδομών.

Στο βόρειο τμήμα στο πλαίσιο των εργασιών για το «πάρκο τσέπης» έχει ολοκληρωθεί η διάστρωση με κυβόλιθους, η δημιουργία χαμηλής πέτρινης μάνδρας – καθιστικού πέριξ του πλατάνου καθώς και έργα προσβασιμότητας ΑΜΕΑ.Παράλληλα από συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Καλαμάτας πραγματοποιείται αντικατάσταση των παλαιών αγωγών ύδρευσης με νέους.

Σε ό,τι αφορά στις υποδομές, οι εργασίες από τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης της β’ φάσης του έργου αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης στην πόλη της Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages