Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο Δ. Γεννημάρας για θέματα του Δήμου Δυτικής Μάνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο Δ. Γεννημάρας για θέματα του Δήμου Δυτικής Μάνης

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο Δ. Γεννημάρας για θέματα του Δήμου Δυτικής Μάνης

Share This


 Σειρά συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Εσωτερικών και Εμπορικής Ναυτιλίας είχε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Δημήτρης Γιαννημάρας, όπου και συζήτησε θέματα αρμοδιοτήτων τους και κυρίως τη στήριξη του Δήμου στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Σε δελτίο τύπου του Δήμου για τις συναντήσεις του κ. Γεννημάρα αναφέρει ότι:

«Τόσο ο κ.Βορίδης όσο και ο κ.Πέτσας τον διαβεβαίωσαν για την αμέριστη βοήθειά τους αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του Δήμου.
Ο Δήμαρχος συνάντησε επίσης και τον Μανιάτικης καταγωγής Υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ.Κωνσταντίνο Κατσαφάδο.
Πέρα από τις παραπάνω συναντήσεις πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη στις 5/2/21 με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος για θέματα Δασικών Χαρτών Γεώργιο Αμυρά και επικοινώνησε με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος όπου αφού τον συνεχάρη για την παραμονή του στη θέση του Αρχηγού του ζήτησε την βοήθειά του ώστε το προσωρινό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Δήμου Δυτικής Μάνης να γίνει μόνιμο. Επίσης εξασφάλισε τη δημιουργία υδατοδρομίου και υδροπλάνων στο Δήμο Δυτικής Μάνης.
Από την συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κωνσταντίνο Μπακογιάννη κατάφερε να εξασφαλίσει την βοήθεια του Δήμου Αθηναίων ώστε να αποκτήσει ο Δήμος Δυτικής Μάνης την τεχνογνωσία του Δήμου Αθηναίων.
Τέλος διαβάζοντας στο  σημερινό τύπο για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών για την Επανάσταση στον Μοριά θα θέλαμε να ρωτήσουμε δημόσια τους υπεύθυνους του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, αν η Μάνη στα ιστορικά στοιχεία που έχουν  έπαιξε ρόλο στην απελευθέρωση της Καλαμάτας;
Θα έχει θέση στο ντοκιμαντέρ που γυρίζεται; Περιμένουμε απάντηση για να δώσουμε συνέχεια ή όχι στα ερωτήματά μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages