ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ Ασπρόχωμα στην συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ Ασπρόχωμα στην συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ Ασπρόχωμα στην συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

Share This

 


Τα θέματα που απασχολούν το Ασπρόχωμα απασχόλησε τη συνάντηση που είχαν με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Ασπροχώματος Βασίλειος Σακκάς και Σταύρος Τσιχριτζής. Ένα σημαντικό θέμα που έθεσε το προεδρείο του Ασπροχώματος είναι ο καθαρισμός του ρέματος Λαγκάδας, για το οποίο ο αντιπεριφερειάρχης τους ενημέρωσε ότι η Περιφερειακή Ενότητα έχει παρέμβει με ίδια μέσα σε διάφορες θέσεις του ρέματος, όπου ήταν δυνατό και ανάλογα με την δυνατότητα πρόσβασης των μηχανημάτων.

Η πλήρης παρέμβαση για την αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων στο ρέμα, όπως τόνισε ο  Αντιπεριφερειάρχης, θα πραγματοποιηθεί σύντομα με την ολοκλήρωση της δημοπράτησης έργου καθαρισμών. Μέχρι τότε υπήρξε δέσμευση, από την πλευρά των εκπροσώπων της Κοινότητας, ότι θα φροντίσουν για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας σε  δύσκολα σημεία.

Ένα άλλο θέμα που τέθηκε προς συζήτηση αφορά την κατασκευή πεζοδρομίου από τον κόμβο Ζαφείρη έως τη διασταύρωση προς Μεσσήνη, για το οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε ότι, ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας έχει προωθήσει τη διαδικασία εκπόνησης μελέτης για την αντιμετώπιση του συνόλου των ζητημάτων στη θέση αυτή, εξασφαλίζοντας μέσα από την υλοποίηση του έργου που θα προκύψει,  την ασφάλεια πεζών και των διερχόμενων οχημάτων.  Τέλος, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στον πρόεδρο του Ασπροχώματος κ. Σακκά, καθώς πρόσφατα ανέλαβε τα καθήκοντά του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages