ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ για το Κλειστό Προπονητήριο στην Καλαμάτα - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ για το Κλειστό Προπονητήριο στην Καλαμάτα

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ για το Κλειστό Προπονητήριο στην Καλαμάτα

Share This

 


Προϋπολογισμό 1,3 εκατομμύρια ευρώ έχει το έργο για το Κλειστό Προπονητήριο στην Καλαμάτα, για το οποίο δόθηκε το «πράσινο φως»!

Μία ακόμα θετική εξέλιξη για τις διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής, καθώς το έργο «Κατασκευή προπονητηρίου στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας» συνολικού προϋπολογισμού 1.300.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Καλαμάτας, σε συνέχεια επαφών του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και σχετικών διαβεβαιώσεων, έλαβε απόφαση ένταξης προς χρηματοδότηση.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση για χρηματοδότηση του εν λόγω έργου είχε υποβληθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV.

Σύμφωνα με τη μελέτη, το νέο κλειστό προπονητήριο για αθλήματα εσωτερικού χώρου θα εγκατασταθεί εντός του χώρου του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας και πρόκειται για ένα σύγχρονο κτήριο, που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και με αυτόνομη, κατά το δυνατό, ενεργειακή κάλυψη των αναγκών του.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική εξέλιξη, καθώς η κατασκευή του κλειστού προπονητηρίου θα ενισχύσει τις αθλητικές υποδομές της πόλης, καλύπτοντας παράλληλα τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες για χώρους άθλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages