650.000 € φέτος ο προϋπολογισμός για το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

650.000 €  φέτος ο προϋπολογισμός για το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

650.000 € φέτος ο προϋπολογισμός για το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Share This


Με ενισχυμένο προϋπολογισμό φέτος το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, η προετοιμασία ενόψει του οποίου αποτέλεσε το αντικείμενο τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου , υπό τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και με τη συμμετοχή του προέδρου της Κ.Ε. Φάρις Παντελή Δρούγα, της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Φεστιβάλ Λίντας Καπετανέα και υπηρεσιακών στελεχών της Κ.Ε. Φάρις.

 

Εξετάστηκαν τα θέματα που σχετίζονται με τον υπό διαμόρφωση προϋπολογισμό που από φέτος αναμένεται να αγγίξει τα 650.000 €, την υπό κατάρτιση Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού, Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Καλαμάτας, αλλά και λειτουργικά θέματα του Φεστιβάλ. Ήδη μάλιστα έχει πιστωθεί σε λογαριασμό της Κ.Ε. Φάρις ποσό 200.000€ ως προκαταβολή της χρηματοδότησης του Υπουργείου Πολιτισμού.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω της Προγραμματικής Σύμβασης θα διασφαλιστεί σταθερή χρηματοδότηση προς το Φεστιβάλ για την επόμενη 3ετία.

Όπως έκανε γνωστό η Καλλιτεχνική Διευθύντρια, απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ, με τη συμμετοχή σπουδαίων χορευτικών ομάδων και καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα για πρώτη φορά περιλαμβάνεται παράσταση από χορευτές ΑμΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages