ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο χώρο της υγείας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ  της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο χώρο της υγείας

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο χώρο της υγείας

Share This

 


Κάτι περισσότερο από πολλά είναι τα χρήματα που διέθεσε και προγραμματίζει να διαθέσει και στη συνέχεια η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όσον αφορά στο ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού, σε μια προσπάθεια να ανασχεθούν οι επιπτώσεις της. Τόσο από το ΕΣΠΑ, όσο και από τον προϋπολογισμό, έχουν ήδη διατεθεί και συνεχίζουν να διατίθενται αρκετά εκατομμύρια ευρώ, με την Περιφερειακή Αρχή να αποδεικνύει έμπρακτα, πως η υγεία είναι το παν, συμβάλλοντας στην πρόσληψη προσωπικού και τον εξοπλισμό όλων των δομών υγείας.

Όπως αποτυπώνεται στις παραπάνω κάρτες, σχεδόν 20 εκατ. ευρώ διατέθηκαν μόνο, για το επικουρικό, ιατρικό κυρίως προσωπικό που προσελήφθη στα Νοσοκομεία της Μεσσηνίας, της Κορίνθου, της Τρίπολης, της Αργολίδας και της Λακωνίας, οι μισθοί του οποίου καλύπτονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου!

     

Ξεχωριστά όσα έγιναν για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, συλλόγους και φορείς, με την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, να δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το κοινωνικό της πρόσωπο.

Δεν είναι βέβαια, μόνο το θέμα της διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού,
πάρα πολλά, αγγίζοντας τα 10 εκατ. ευρώ, είναι τα χρήματα που διατέθηκαν και συνεχίζουν για την αναδιαρρύθμιση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας και φυσικά την προμήθεια εξοπλισμού, όπως και σε άλλα Νοσοκομεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages