ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΛΗΣ: ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΜΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΛΗΣ: ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΜΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΛΗΣ: ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΜΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Share This


 Για πανωλεθρία στα ξενοδοχεία τις ημέρες των γιορτών κάνουν λόγου εκπρόσωποι του ξενοδοχειακού κόσμου σ’ ολόκληρη την Μεσσηνία. Ιδιαίτερα επικριτικός για το ζοφερό μέλλον σε ό,τι αφορά την κατάσταση που επικρατεί στον ευαίσθητο αυτό κλάδο της οικονομίας και του τουρισμού ήταν  ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Μεσσηνίας κ. Κώστας Καραλής ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα μας και στο Πρωινό Δρομολόγιο, συμπεραίνοντας μάλιστα ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολη για την υποτιθέμενη βαριά βιομηχανία του τουρισμού στον τόπο μας.

Μάλιστα ο κύριος ο Καραλής τόνισε αρχικά ότι τα ξενοδοχεία παρότι είναι ανοιχτά είναι ουσιαστικά δώρον άδωρον καθώς παραμένουν κλειστά χωρίς πελάτες με μηδαμινούς τζίρους και ότι αυτό συνεπάγεται και την συσσώρευση εξόδων και χρεών. Εξήγησε μάλιστα ότι η υποβολή δανείου που υπόσχεται η κυβέρνηση δε λύνει το πρόβλημα ενώ η επιστρεπτέα προκαταβολή όπως υπογραμμίσει αποτελεί μια τρύπα στο νερό, για δεύτερη φορά καθώς το ποσό αυτό θα πρέπει να επιστραφεί. 

Ο κ. Καραλής επεξήγησε ότι τα προβλήματα του τουριστικού κλάδου θα έχουν άμεσες επιπτώσεις στην τοπική δοκιμαζόμενη από τα σκληρά μέτρα οικονομία την οποία θα δούμε να οδηγείται σε χειμερία νάρκη τους επόμενους μήνες με εξαίρεση βέβαια αν δουλέψουν έστω ένα μήνα το επερχόμενο καλοκαίρι του 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages